Reggeli álom

Megbolondítottad a képet azzal, hogy átforgattad, jót tett neki ez a kis szürrealitás. Gyerekkoromban volt hasonló redőnyünk, akkor is nagyon elvarázsolt. Dolgoztál már ezzel a fényjátékkal és remélem, még fogsz is. Egy ujjnyit ha a jobb oldalból vágsz, azzal, hogy kimozdítod magad oldalirányba, még dinamikusabb lesz a forma és ez jó ellenpontja lehet az ágyban nyugalmasan töltött időnek. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

69
Értékelem!

luggass ki valamit, azon próbáld át a fényt.

61
Értékelem!

Egyedül emiatt sajnálom hogy nincs redőnyöm. A reluxa meg nem adja ki sajnos.

60
Értékelem!

Rendhagyó leszek, mivel a többiek megoldását is elemzem erre a feladatra, így ezt is, és amint ideérek az elemzéssel, beteszem innen a helyére.

Izgalmas megoldás, hogy megfordítottad a teret, ez hozzáad az álom érzetéhez. A teret is jól osztja a redőnyön átszűrődő pöttyök sora, átlósan a térd vonalára, a testre is, tetszik az elgondolásod. A kivitelezésben ott a probléma, hogy értem én, hogy az ember általában sötétben alszik, ez a tényszerűség, de ezt ebben az esetben alá kellene rendelni annak, hogy a néző jobban eligazodhasson. Nem arra gondolok, hogy a környezetből kéne, dehogy. Hanem arra, hogy a test tónusait, formáit előrébb kéne hozni azzal, hogy a tónusokat emeled, hogy kisebb legyen a különbség a fénypontok és a többi rész között. Várom a folytatást.

Új hozzászólás