Replika café
Rátok gondoltam mikor fotóztam.

Nagyon örülünk az anyagnak, azt kicsit hiányoljuk, hogy Gyula emblematikus törzshelyéről keveset tudunk meg. Nevezetesen, hol van ez a vendéglátóipari egység? (Mennyi egy korsó sör?)(szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Ha nem akarsz photoshopolni (nincs, nem akarod megvenni stb...) egy kis trükkös megoldást javasolok alapvető képmanipulálásra. Kelll nelked a Gimpshop: http://hu.wikipedia.org/wiki/Gimpshop
És az adobe Lightroom beta 4.1 ez legálisan letölthető-használható és nagyon okos!!!!
http://labs.adobe.com/technologies/light...
Én ezekkel dolgozom legtöbbet.

Márti...Photoshop-al (kép - korrekció - színegyensúly) , fotóra, a "Színegyensúly", cián-bíbor-sárga csúszkájának tologatása tetszés szerint, árnyékban, középtónusban, és csúcsfényben.

Te figyelj, kelj már fel! - szerintem ezt mondja nekünk Gyula a képen.:)

Nekem a kép színei tetszenek leginkább, az a zöld és az arany! Hogyan lehet ilyen színekhez jutni? (mivel, mire, mit kell csinálni?) Na meg a dohányzós mozdulat is jó.

Nekem is nagyon tetszik, olyan "Tisza Sanyis", a füst a régi szentesi Panoráma presszó légkört hozza. Badárnak erre szokott az a mondata lenni: Prgrmra mrdsz? ( Ezt a biztonsági őr tette fel.)-Érthetően így szól:Programra maradsz?
Szőke

Gyula három képet küldött házi feladatnak. Egy témában, kis módosításokkal. Sok kép közül tudni kell választani is, fókuszálni, hogy mi a fontos és mi hordozza esztétikus formában leginkább azt az üzenetet, amit közölni akarunk. A sok nem biztos, hogy több. ha történetet meséltek el, akkor van értelme a képsornak. Ha azonban csak egy kép különféle nézeteit látjuk, akkor ott bizony dönteni kell, melyik kép győz. (A hónaljas kép problematikus volt, mert a közlésnél a jel-zaj viszony nem volt optimális - magyarán elvonta a figyelmet a tartalomról a gesztus.)

Köszönöm Katalin....ki tudja...:)

..és itt azért pontosítanék. A "rátok..." alatt a pedellus urat meg a tanárurat értettem, és volt egy másik kép is, ahol konkrétan mutogatok a karomról fölhúzott poló alá, hogy minél több látszódjék magamból - de az a pedellus úrnak valamiért nem tetszett.
...bár ez talán jellegzetesebb kép, ha figyelmen kívül hagyom, hogy nem látszik a söröskorsó.

Gyula, ez nekem nagyon tetszik! Dinamikus, harmonikus, mozgalmas és nyugodt egyszerre. Mintha már ismernélek :)

Új hozzászólás