Rózsák

Rózsák

Felhívták a figyelmem, milyen szépen száradtak el a rózsák, esetleg fényképezzem le. Ez lett belőle.

Kemény vagy Gábor, de nem baj ez, bár egy pici derítés a tárgyon még nem vágta volna agyon a képet, de a feketéknél nem engedne bebukni. Ugyanakkor nem nagyon értem, miért kapunk fönn ennyi helyet, ha alul ennyire szűkek vagyunk. Lecsúszott? Annak örülök, hogy megmozgatta a fantáziád a vetített kép, zseniálisan szép lett, talán ha picit csalunk, és az árnyék függőlegesén még egy foknyit forgatunk előre, akkor egyensúlyba kerülünk - nem mindig a függőleges az, ami a tömeget helyén tartja, mert a légies árnyék és a valóság itt most kívánná ezt a "csalást". Mindent egybevetve nagyon örülök ennek a munkának, és azt mondom, hogy most találtál valamit Gábor, amivel érdemes lenne még foglalkoznod, szóval várom a továbbiakat! (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

41
Értékelem!

Egy kompozicios podcast kellett ahhoz, hogy ne rekonstrualja az agyam a 3d-s helyszint, hanem lassam, hogy hol a fuggoleges.

40
Értékelem!

Mennél többet értek, annál kevesebbet tudok című, másodjára is nekifutós Törökösenemhez ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

52
Értékelem!

Ötletes, ebben a kategóriában teljesen jó! Ha csináltál a virágról közelit, az is érdekes lenne. Nagyon tetszik a kompozíció, egyszerre kiegyensúlyozott és nyugtalan.

Új hozzászólás