Szétesve

Szétesve

Egy másik próbálkozás az első leckére.

Nem olyan rég kaptunk már egy megoldást erre a leckére, és itt most egy másik irányt látunk. Azt gondolom, hogy az, ami a középrészben történik, az egy abszolút jó geg. Amit a kép két oldalán látunk, azt nem nagyon értem, és bevallom, hogy a jobb felső sarokban, még egy kis fekete háromszög is becsúszik, és nem tudom, hogy mi akar ez lenni. Ha úgymond, ez egy vetítő vászon, amire ez a pantomimes helyzet felkerült, akkor lehet, hogy érdemes lenne valahol azt mondani, hogy ebből a két oldalsó sávból vágok, mert ebben a mostani formában nem igazán érzem, hogy hol van ennek a súlypontja, és hogy ez miért fontos ott, és mit akarsz ezzel egyensúlyozni? Ez az egyik. A másik, hogy az utómunkánál egy pici kontrasztemeléssel határozottabbá tehetőek lennének ezek a formák. De maga az ötlet az jó. Megvan 2 csillag erre, és érdemes lenne egy kicsit elgondolkodni a kivitelezésen. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

44
Értékelem!

Köszönöm az èrtékelést, sajnos a vágásról kicsit megfeletkeztem, de ezen és a kontraszton is fogok igazítani! Ha megcsináltam az igazítását, akkor utánna töltsem fel mégegyszer?

45
Értékelem!

Igen, a vágásról megfeletkeztem,csak ha feltöltöm újra megvàgva, akkor a régi kép is fennmarad... Vagy az nem baj?

50
Értékelem!

Kár, hogy nem vágtad le a jobb szélén futó vonalat és pöttyöt.
Szerintem elég lett volna egy álló kép a közepéből, de megoldásnak az első leckéhez így is nagyon ötletesnek találom. Nekem is vidámságot, játékosságot tükröz.

40
Értékelem!

Szia újra! Látom folytatod az előző kép témáját, itt már a testrészeidet is látom, ha halványan is. Lehet, hogy jobb oldalt levágtam volna az a sötét csíkot és azt a szeget is, de egyébként nagyon tetszik. El tudom képzelni azt a tornamutatványt is, ami alapján össze sikerült ezt hoznod.

47
Értékelem!

Szia Domonkos! Nagyon vicces, főleg a nyilvánvaló lehetetlensége miatt :) Nekem arról árulkodik, hogy szereted a tréfákat...

Új hozzászólás