Fehér Vera: Tánc

Kedves Vera, ötös lesz ez, de még azért nem adjuk meg, mert ez egy képsorozat, és a sorozat többi képét is szeretnénk látni. Ezen a képen egyébként 3 bemutatkozást látunk, jó lenne, ha a képen szereplő társaid is beiratkoznának és küldenének anyagot. Ezen kívül egy pici szöveg mesének azért nem árt a képekhez. Szeretettel: a Szőke.

Hozzászólások

Szuper ez a kép :)))

Itt is használtuk: http://latszoter.hu/radio/tenyleg-halott...

Köszi érte!

Kedves Vera!

Annyira tetszett a kép, hogy felhasználtuk a KultOn Rádió Zenetábor adásának legutóbbi részében illusztrációként. Köszönjük!

Ez a kép nekem is tetszett, már korábban is. Most is. És a magyarázattal méginkább.

fmr!
Az estiskola egyik lényege a történetmesélés. Minden film és minden kép egyben mese is, azokról, akik a képen vannak, de leginkább azokról akik a képet csinálják. Csak úgy, mindenféle mese nélkül találhatsz képeket itt ott amott. Küldj te is, hadd lássuk a te történeted. (szőke)

na azért nem kéne ez a csöpögés, a kép tényleg penge, szerintem a meséért meg át kell menni a szomszédba a fotóst meg hagyni hogy dolgozzon, vagy akkor ez itt az estimese vagy estiiskola, nem fogok többet beszólni igérem

Kedves Vera, küldd nyugodtan azokat a képeket, ami ehhez a sorozathoz tartozik. Tudodm, amikor látsz egy képet, akkor - ahogy az a mesénél is, vagy a filmnél is van - az kiderül, ha nincs eleje, vége, tehát ha a történet nincs befejezve. A te történeted is ilyen ezzel a képpel, akkora dinamika tartományban mozog, ami nem fér bele egy kép közlésébe.

a mese így szól: "én, a magyar lány, táncol egy francia házban, olyan spanyol szoknyában, ami egy angol lányé, aki igazából indiai..."
(rendben, legyen kövér a lúd) de honnan tudják a Kedves Pedellus Úrék, hogy ez sorozat? :)
nagyon köszönöm az előre-jegyet-bizalmat, és Márti és Roland mondásait is.

ezen a képen a tied a legszebb boka
hehe
kedves kép !

Új hozzászólás