Téli álom

Téli álom

Sziasztok! Most regisztráltam be az oldalra és ez az első feltöltött fotóm ide. Még csak ismerkedem a szabályokkal, a rendszerrel. Tudom, hogy az első benyomás a legfontosabb és hogy mindenki a szépre, legjobbra törekedik először. Én ezt a fotót választottam, mert ez az egyik kedvenc helyem Dunaújvárosban. Ez a fotó egy projekt keretein belül készült. Év elején csináltam egy felelőtlen elhatározást, hogy minden nap egy frissen (azaz aznap) készült fotót osztok meg FF-ben az ismerőseimnek. Ez egy nagyon komoly feladat és elhatározás. Eddig még tartom magam. Szóval ebből a soroztaból, az egyik kedvenc fotómmal indítom az itteni életemet. Üdv. mindenkinek!

Elsősorban is üdvözlet kedves Csaba, majd az első három lecke bemutatkozásképp jó lenne, ha megérkezhetne, hisz az nem csak egy beköszönés, de jó az önismerethez is és ahhoz is, hogy ha portrézunk, könnyebben beleképzelhessük magunkat a modell szerepébe, helyzetébe. Jó tónusú képet küldtél, talán hangulatában egy fokkal fátyolosabb, szürkébb, ettől szomorkásabb a kelleténél, de ez is elfogadható irány. Amin talán a későbbiekben érdemes változtatni, hogy ne maradjanak információ nélkül flekkek, a jobb széle a képnek most úgy fut ki a képhatárra, hogy nem zárja azt, így elvonja a figyelmet a középponti részről. Várom a folytatást, a képeid! (hegyi)

Hozzászólások

14
Értékelem!

Üdv köztünk, Csaba Attila. Nagyon szép téli kép, bár nekem kedvencem a hó, úgyhogy köszönöm a fotót, várom a folytatást.

Új hozzászólás