Tíz

Tíz

A megfigyelés tudom, hogy honnan jön. Valamelyik rádióadásnál volt itt egy helyzet, aminél Ágnes itt volt, és még szóvá is tette Jóska lábujj összefonási gyakorlatát, az volt nagyjából hasonló, ezért örömmel és érdeklődéssel láttam viszont. Amivel megint problémám van, az a világítás és a fénytani helyzet. És újból és sokadszor. Én bírom, úgyhogy addig fogom mondani, amíg nem látok változást. A tónusrenddel van problémám. Takard le a kép bal alsó sarkát, és egyből fogod látni, hogy miről akarok beszélni. Az a belső titok, az a belső megfigyelés, ami ott történik belül takarásban, azt érvényteleníti az, ami az alsó résznél történik. Erre tessék azért odafigyelni. Nagyjából ez igaz az átellenben lévő sarokra is, de jelen pillanatban az kevésbé zavaró. Nyilvánvaló, hogy ha ezt elkezded visszavenni tónusban maszkolással, akkor a felső rész is változni fog. Voltál photoshop táborban, ezt is elmondtam. Nem nagyon szoktál reagálni Ágnes az elemzésekre, és ezen nagyon meg vagyok lepődve, remélem, hogy nem azért nem reagálsz, mert nincs mit mondanod rá. Szóval, számon kérem azt, amit ott mutattam, mert ott volt szó a maszkolásról, tessék csinálni. Ez most 2 csillag. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

28
Értékelem!

Oké, jössz és megmutatom.

27
Értékelem!

A maszkolást pedig sajnos nem tudom hogy kell. Az megvan, hogy kijelölöm és tudom, hogy el is kell életleníteni a sávot, de ott nem csinálok valamit jól, mert marad egy ilyen csík, ilyen szellemkép, vagy mi, és hibás lesz.

27
Értékelem!

Köszi az elemzést.
Reagálni rájuk pedig szoktam, ha nem is mindenikre és ha nem is írásban, de elolvasom (nem csak az enyémet, hanem mindenkiét), próbálom értelmezni, és a következő kattintásoknál észben tartani. Reagálni, ha nem írásban teszem, akkor az ismétlésnél a fotónál. Mert általában szóban nincs mit magyarázzak, nincs mit mondanom, csak annyit, hogy oké, megpróbálom. És ezt nem írásban teszem, hanem ha sikerül, akkor a következő fotónál.

24
Értékelem!

Az jutott először eszembe, hogy nagyon aranyos, tényleg olyan babás. A lábujjak kulcsolódása visz bele valami különleges hajlékonyságot.

28
Értékelem!

Nekem nagyon tetszik ez a kép - van benne egy kedves rejtőzködés (mert, ha jól látom, takaró alól kandikál ki a lábinkó). Szerintem erre külön ráerősít, hogy fekete fehér. Meg egyébként is milyen cuki már...! És a cím is ott van - szeretem az egyszavas, frappáns, de mégis sokat mondó elnevezéseket!

24
Értékelem!

Akkor egészséges a baba :)

24
Értékelem!

Megszámoltam, mind megvan.

Új hozzászólás