Törés

2 osztálytársammal csinálunk egy műtermet a suliban és az az első kép ami ott készült.
Dezső, nagyon tetszik a kép, megnéztem a dolgaidat, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki vagy? Küldjél már egy olyant, amiből kiderülsz! Nagyon rendben van ez a szorgalmi, de addig nem elemzem, addig csak egy disznó, mert a szorgalmira az jár, hogy lássam már, mert az optikádat már láttam, de te, Dezső KI VAGY?
   Annyit fűznék még azért hozzá - mondja Hegyi - hogy igen, a portrét, a portrét, a portrét tessék megcsinálni, mert ugyan igen, ebben is a Dezsőt lehet keresni, mert benne van a Dezső, mert ha megnézed az összes sorozata, amit küldött, én csak ezt próbálom erősíteni, védekezés. Nagyon jók ezek, de ebből nem tudjuk meg, hogy ki ő. Mert ez is nyilván a Dezső szorgalmija, de dezsősödnie kell ebbe az üvegmozaikba, mert mint üvegmozaik, mint fotó teljesen rendben van, de hol vagy benne te Dezső? Szép egyébként ez a struktúra, nagyon jól lehetne használni egy csendéletnél, mert ez egy nagyon jó struktúra, nagyon sok mindent elbírna, úgyhogy ha megvan még ez az üveg, ami gondolom valami biztonsági üveg lehet, tehát akkor ezt csendélethez nagyon jól lehetne használni. (szőke-hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Helló Peti. Sikerült a német. szívesen segítek amiben tudok.

Szia Dezsi! Elvileg Gecsényi tanár Úr mondta Neked, hogy szeretnélek megkérni némi vágási művelet lebonyolítására. Eddig nem akartalak zaklatni, tudod, első az oskola (meglett a német?). Elkérem majd a számodat a Zolitól és csörgök...amennyiben benne vagy.
Vastag hálót szőtt a pókod:) Tetszik a kép!

Klára, Csornán a Hunyadi Gimnáziumban csinálnak ilyen képet a diákok. Köszönöm a hozzászólásokat.

Milyen iskolában csinálnak ilyet a diákok? :) szeretem a csillanó felületeket

Én szeretem ezeket a textúrákat, nekem ez tetszik. :-)

Új hozzászólás