Torzó

Torzó

Egy későbbi projektemhez készítettem képeket, és ezt a kép úgy éreztem magában is megállja a helyét.

Üdvözlünk újra itt a közösségben, kedves Domonkos! Azt tudom, hogy a 365-öt is elkezdted, csak az utóbbi időkben kimaradtál párszor a dobásból, mert suliba jársz és attól van ez a fajta eltünedezésed, de nagyon remélem, hogy visszatalálsz hozzánk. Az a helyzet, hogy ez egy nagyon erős kép és nagyon sok kérdést felvet, köztük olyanokat is, amit nem biztos, hogy mindenki fel mer tenni, de én azért vagyok itt, hogy kérdezzek, legfeljebb azt mondod adott esetben, hogy nem akarsz válaszolni vagy lehet, hogy igen. A fény felé eső, vagyis nekem bal oldali karodnál annyira furcsák a fények, azzal mi történt, ott valami balesetet szenvedtél, vagy mi történt ott a kezeddel? Ezt azért kérdezem meg így, mert abszolút elviszi a figyelmemet. Ahhoz túlságosan erősen van jelen, hogy ne tudjam észrevenni, ahhoz viszont nincs eléggé kibeszélve képileg, hogy ne kelljen megkérdeznem, hogy mi történt. Nem tudom, mennyire világos ahogyan ezt mondom. Amúgy ez színvilág, az egésznek ez a furcsa fémes-olajos hatása abszolút jót tesz a dolognak, ezen a képen legalábbis tetszik és támogatom. Várom a folytatást. (hegyi)

Hozzászólások

54
Értékelem!

Helló,
utólagos engedelmeddel fel is használtam e képed ajánló gyanánt a lenti rádióadáshoz.
Kösz meg/vagy bocs,
Gergő

http://latszoter.hu/radio/plc

63
Értékelem!

Az oldalaiból valóban vágni kellene, de sajnos nem a megvágott formátumú képet töltöttem fel. A fej oldalra fordul, plusz a hasamnál van egy aszimmetrikus csont :D

64
Értékelem!

Érdekes lesz ez a projekt! :)
Én az oldalakról vágnék, illetve a zöldet/türkizt sem érzem teljesen. Az aszimmetrikus izomcsoportokból viszont valami olyanra következtetek, hogy talán oldalra van fordítva a fejed.
Szerintem erős első lecke! Hajrá! :)

49
Értékelem!

örülök a visszatérésednek!

Új hozzászólás