Trónon

Canon a1 analóg géppel készült egy kirándulás során, egy szálloda halljában.

Szia Marci, üdv a Téren, várom a képeid, főleg az első leckére. Ezen jók a tónusok, és az is, hogy a szereplőt megfigyelve komponáltál, de fenn kevesebb is elég lenne, inkább kicsit közelebb menni a géppel, az agancsból nem kell mindennek beleférnie, mert az csak dísz, a főszereplő az ember. Én most csak a kész képből tudtam dolgozni, így csak a vágás és a tónusok maradtak nekem, de talán érteni így is, mire gondolok. (hegyi)

Hozzászólások

2
Értékelem!

Sok dolog van a képen, de nekem nagyon tetszik a fickó a fotelben. Valami oknál fogva Charles Bukowski jutott eszembe. :)

3
Értékelem!

Oké, csak vicceltem azzal, hogy érdekes, hogy ki az ott balra, elnézést! Az az emberszeletke nyugodtan lehagyható lenne teljesen egészében, utólag is levágható.
Amit nem tudsz megcsinálni már, ha nincs nagyobb kivágásod, hogy fent a szarvasagancs darabot pótold. És ha leguggolsz az ismerősöd szemmagasságába, akkor pedig jobban érezhetővé vált volna az is, hogy meg szeretnéd mutatni, mennyire az ismerősöd fölé magasodik az a trófea.

2
Értékelem!

Köszönöm a választ! Alapvetően maga a trófea érdekelt, és ahogy nézegettem, leült alá egy ismerősünk. Nem tudom megmondani, hogy pontosan mi fogott meg benne, de azt most elég izgalmasnak tartom, hogy a szarvas milyen nagy, és hogy fölémagasodik egy hozzá képest apró ember felé, aki akár a vadász is lehetne, aki lelőtte. A képen eredetileg méginkább látni lehetett a balról belógó alakot, de úgy zavart egy kicsit. Így, hogy tényleg csak a kabátja szélét látni, szerintem izgalmasabb. Egyébként egyike az olyan képeknek, ahol nem volt sok idő a kompozíción gondolkodni, csak felemeltem, és exponáltam.

2
Értékelem!

Szia, üdv a Téren!
Nekem egy kérdésem van, hogy kiről/miről szól a fotó? Azaz mit tartottál legfontosabbnak lefotózni itt?
Van egy nagyon érdekes trófea, de a csúcsa hiányzik. Ül valaki a fotelban, de szinte elbújt. Mögötte egy izgalmas tábla kiugrok, vicces is lehetne. Balra valaki belóg picit, szinte értelmezhetetlen alak, de ahogy észreveszem, nem hagy nyugton a titok :) Vajon ki az?

Új hozzászólás