Vázlat egy gombolyagos újratervezéshez

Vázlat egy gombolyagos újratervezéshez

Annak nagyon örülök, hogy ezekkel a papírképekkel dolgozol, még akkor is, hogyha vannak itt azért verbális üzenetek, mert hát valahonnan el kell indulni. Nem lehet rögtön beledobni a kosárba a labdát, van amikor pattog a szélén. Itt most abszolút értem a vázlat jelzést. Én ezt egy nagyon izgalmas játéknak tartom, és fontos, hogy ilyen vázlatokat csináljunk, mert azzal tudjuk kipróbálni, hogy mit mutat az objektív, milyen fényviszonyok között hogyan fog ez megvalósulni, kellenek-e a színek, vagy nem, ha kellenek, akkor jó ellenpont-e ez a fáradt zöld szín a sárgához. Tehát ez mind-mind kérdés, és ezekre te magad keresed a választ, és ezekkel a képekkel tulajdonképpen ezt a választ adod meg magadnak. Úgyhogy én bátorítalak, hogy ilyeneket még küldhetsz. (hegyi)

Hozzászólások

28
Értékelem!

Olyan, mint a kajánál, ha főzöl. A fűszereknek össze kell érnie és az ízeknek is le kell kerekednie, ha idő előtt van tálalva, ezek külön maradnak, kopogós az eredmény, ha túl későn, akkor meg maszatos-taknyos lesz az állag is, az íz meg összekutyulódik. Nincs ez itt se másképp a fotóban, a formák, színek, tömekeg össze kell dolgozzanak, együtt kell valamit kiadniuk, ha elvisz a sárga, vissza kell hozzon valami más, egy kék vagy vörös, a zöld gyenge ehhez. 

33
Értékelem!

Nekem a színekkel nincs bajom. Kellene legyen? Nem kellemes, de itt semmi nem az, kicsit groteszk, nem?

27
Értékelem!

Köszi Márti a figyelmed! Azt gondolom a Márti leckékre emlékezve, hogy megcsíptél valami antidramatikusat itt... :) Szóval én ezt gondolom, és ezt is köszi :))

37
Értékelem!

Új hozzászólás