Werkfotó a Tűzhöz

Ez a tüzes újratervezés egy mellékterméke, a mosogatóba dobott égő papírlap...

Azt írod, hogy ez egy melléktermék, amikor a mosogatóba dobtad ezt az égő papírt, hogy ne gyulladjon föl a lakás. Az biztos, hogy van ennek egy szintje, ami a meghökkentés szintje. Tehát az alapkép meghökkentő ezzel a gesztussal, hogy feltépem magamon a ruhát. Aztán meghökkentő az, hogy ennek a képnek a közepével történik valami – magát a lángot itt már nem látjuk, és ha csak ezt a képet ismerem, akkor nem tudhatjuk, hogy az egy lángtól van, vagy legalábbis ebben a méretben nem jön ki. Lehet, hogy nagyobb nagyításban látszik a megégett papír széle, de ez most nem látható. De valami történt a közepével, valami kimarta, kiszakította. És az is látható, hogy valamilyen vegyi hatás történt még a képpel. Tehát abban nem lehetek biztos, hogy ez most mosogató vagy sem, vagy mosószer vagy tiszta víz, de hogy valami érte, abban biztos lehetek. Nem mondom azt, hogy vidám üzenet, de nyilvánvaló, hogy nem is ebből a célból készítetted. Úgyhogy hajrá, folytasd. (hegyi)

Hozzászólások

0
Értékelem!
0
Értékelem!

Ezt használnám kedd este 8-tól, ha szabad.

52
Értékelem!

A fotográfia, ha nem dokumentálni akar, akkor színpadias, mint minden vizuális alkotás, határozottnak kell lennie és egyben az is jó, ha van némi karikírozott, pantomimes, azaz szótagolva is érthető jellege, tehát ez normális. 

33
Értékelem!

Az üzeneteim sajnos (vagy sem) de színpadiasak. Ilyen olyan emlékek lenyomatai, olvasmáynok, filmélmények, beszélgetések, és valamennyire persze magam is, hogy egyáltalán ez adódik, de azért nem akarom magam leönteni savval, vagy felgyújtani magam :)

Köszi az elemzést!

50
Értékelem!
61
Értékelem!

Új hozzászólás