Barátom szintén zenész, TheCasualties.

Az ötlet nem rossz, hogy a mélységélességgel váltogatsz, de arra bíztatnánk, hogy ez egy ritmus és ebből tovább kéne építkezni, jó stúdium, felépítettél egy figurát, és jó, hogy ez a figura visszatér, hisz ő a barátunk, és várjuk a folytatást, de próbálj meg elindulni a kályhától és mozgasd meg a figurákat jobban. (szőke) értékelés:

Hozzászólások

21
Értékelem!

Valóban sefüle-sefarka,talán az a ződüveges durbincssógor amit koncert előtt megittunk okozott némi mozgáskoordinációs zavart,vagy csúszást a téridőkontinyúmban.Na majd a farkam alá csapok.Köszi az ötleteket.

21
Értékelem!

Ez joooo!!
Amivel en jobba tennem:
Az elejen nagyon jo az elesegi jatek, de ezt neha meg kellene ismetelni, mert azzal is novelned a dinamikajat a filmnek. Szerintem a dobos is ugyan olyan fontos mint az eloterben szereplo figura. Ezen kivul megint az a bajom, hogy nincs eleje, nincs vege, egybol bele a tortenet kozepebe.
Talan ha az elejen egymasra nezne a ket figura, majd indul a zene es a ritmikus mozgas.
A vegen pedig hirtelen elhallgat a zene es a dobos a magasba emeli a kezeit (persze csak akkor, ha ez lehetseges) az elso figura ismet hatrapillant majd elore es egy kis hatasnovelo csendes nezes, mintha kerdeznek, hogy -jo lesz e ez igy fonok??
Istvan, szerintem erdemes lenne odafigyelned a tortenetekre, mert tetszenek ezek az animaciok, de igy elvesznek.

Új hozzászólás