Mélypont

Mélypont: ami ha nem teljes, lehet keményebb is ha már nagyon fáj, felállsz és mégy tovább... Három napig csatangoltam. Nem csak nappal,éjszakai is; a városban és környékén. Egy HP 5.2 megás kis gépel. Ez tízen évvel ezelőtt történt. Zsolt.Te kértél önarcképet. Vannak a közel múltból is csak várnak még a 'kidolgozásra'. Várom a hozzászólásod.

Nos, egyelőre nem baj, hogy ez nem lecke, bár annak kéne lennie, de ahogy írod, nem mostani történet, fiókból jön, így okolható a szorgalmi besorolás. És én remélem, jön egy új első lecke is. Kéne. Ez ugyanis egy humoros helyzet akar lenni képileg, miközben erős lehetne a szociografikus utalása is, a torzítgatás nagyon nem jön be, én nem javaslom, baromi gyorsan megunható és nagyon nem komoly ügy. Várok egy új leckét erre. (hegyi)

Hajnal

Az első kép amit Felteszek:2019-02-09.

Kedves Lajos, üdv a téren. Az ötlet nem rossz, a tárgy sem, jó, hogy viseltes, az asztal részlet is jó. De valami még hiányzik a hangulathoz, ahhoz, hogy érzetben egy sztori összeálljon. A szorgalmira nincs csillag, csak rövid elemzés, javaslom a folytatásban, hogy a leckékkel foglalkozz. (hegyi)