Hozzászólások

Jólvanna... nincs netem, mert költözöm.

Tehén
egyik mindenek előtt, hogy ha megteszed, hogy belépsz az oldalra és úgy írsz, nekem kevesebb munkát adsz, nem kell minden tehén holmit külön apprúvolnom. Megtisztelnél vele.

A leckék elég jól behatároltak, és azokra várjuk a megoldásokat, katyvasznak itt a szorgalmi.

Zsolt!
Ennél a képnél szerintem teljesen helyénvaló, hogy a szorgalmi kaegóriába ment mert ha leckére ment volna, akkor azzel el kellett volna venni belőle valamit. Már akartam is kérdezni, hogy leckéket miért nem lehet összemosni. Mert mondjuk egy munkában több lecke is benne lehet párhuzamosan?

Feri!
Szerintem a szemüveges fej teljesen rendben van a képen. Persze lehetne tenni mást is, de jobb nem hiszem hogy lenne, legfeljebb más. Ha már cserélnék, akkor a háttérben álló párt cserélném le egy fiatal szerelmespárra, de ez már az én mozim...

Á nem.
A fülelő akaratlanul is arra tekergeti a szemét, amerről hallani akar valamit.
Nekem ez itt az előtérben vagy nagyonis emlékszik arra a beszélgetésre, hogy is zajlott, vagy méginkább a jövőbe néz és úgy gondolja át előre azt a súlyos beszélgetést. És még azt is tudja, hogy mennyire sikertelen beszélgetés lesz.

Esetleg egy féltékeny őrült, aki szeretné hallani miről megy a disputa?

Szerintem elég elvarázsolt figura ott az a négyszemű lakatos a dohánygyárból. Vagy pilóta a kishercegből.

nem rossz az, én kollázsként értelmeztem a képet, egyáltalán nem zavart az a szemüveges

A Női alakot és a szemüvegeset utólag illesztettem be. De már tudom, hogy a szemüveges alakkal baj van, nem illik a képbe. Valami más, elvarázsolt figura kellene. Egyébként mind a két férfialak én vagyok. :-):-)

háttér, közép meg az előtér?
Én Feri, ezen kétszer vagy jelen ugye?

Tulajdonképpen három képből raktam össze.

nehezen tudom megfogalmazni miért de ez is megfog

Azért lett szorgalmi, mert Feri lusta kitalálni, mi melyik lecke és mindent a szorgalmiba küld. Egyelőre amire van ötletem, melyik lecke legyen, azt beszuszakolom, de megvallom férfiasan, lenne más dolgom is, mint Feri képeihez leckét pásszítani, szóval jó lenne, ha Feri maga keresne leckéket, és töltené abba fel a munkáit, amibe szánja.

Feri! Basszus! Ez egy remek összegzése, ha jól sejtem hátom képednek. Asszem jólsikerült a tömörítés. Szerintem ez nyugodtan mehetett volna a három lecke bármelyikére,és azt hiszem értem miért lett szorgalmi. Ehhez csak graulálni tudok a fátyolosság ellenére, mely szerintem inkább támadja, mint segíti a képet.

Érdekes kép, nekem tetszik.

Új hozzászólás