Hozzászólások

Hát Csaba, így is kategóriaerdőben élek, ezt kérlek ne. :)

Zsolt: igy is jo, bar en igazabol kulon gondoltam, hogy "01-reggel", "02-majdvikimegmondja", "03-pitsatema", stb

Csaba, lehet, oké, kitalálok neki egy kategórianevet. 
Update: kész, Heti feladvány kategória alatt vannak majd a feladványok, és Heti megoldás alatt meg az arra érkezettek. Jó így?

Mikozben orom ilyen kepet latni, hadd kerdezzek egy technikait: Zsolt, a feladvanyokra bekuldott kepek nem kapnak egyedi cimket, mint a leckemegoldasok? Mert akkor lehetne egyben latni oket, szemezgetni kozuluk. Nem mintha nem neznenk meg igy is az osszes kepet sokszor, de erted, majd harom honap mulva visszanezni vagy valami.

Köszönöm. Nem hibátlan kép, az tény. de próbálkozom. Jobbra, igen. :)

Én most nem olvasom ezt a sok hsz-t lent, látom, a feladattal vannak úgyis elfoglalva, csak azt szeretném mondani, hogy ez szerintem egy jó önportré.Apró kis ilyen-olyan van rajta, de alapvetően jó, mert beszédes, és az arcodon látható félénk szembenézés vagy gondok ellenére is szépen ábrázol, nem a terhek maradnak meg belőle. A kis keretdarab megmagyarázza a kissé homályos tükröt, ha akarom kis hiba is, ha akarom így jó, vagy több is lehetne belőle. De hova dugtad a fényképezőt? :) Jobbra tartottad ki? A vállad miatt gondolom...

Ja, ugye azt nem kell mondanom, hogy aki a heti feladványra küldi az adott képet, azt a címben vagy leiratban valahogy jelezze. 

Ja, értem. :) Én is próbálom majd, bár lesz némi csúszás a dolgokban, mert három napig nem leszek netközelben.

Ingrid, igen ezt én is így tudom -- csak nekem az lenne az önként vállalt "szűkítő keretem" hogy próbálom egy-egy héten körbejárni az adott heti feladatot. Tehát katasztrófa nincsen, max. most 6 napos körbejárás lesz. :D

Igazából egy megoldás is elég egy héten, ha jól értem. :) De lehet, hogy most én is csak reggeleket fotózom. (MIóta ezt a mindennapos fotózást csinálom, a gépemmel alszom. :) )

Igen, minimum egy kell, a többi napon szabadon választott - ez az egész ötlet a heti feladvánnyal onnan jött, hogy az előző 365-nél voltak mindenkinél olyan periódusok, hogy kifogyott alóla az út, és ezért gondoltam, mi lenne, ha egymásnak is adnánk ötleteket. 

Ingrid, egyébként ez tényleg jó téma -- kár hogy csak ma délelőtt olvastam. :) Így reggel csak vázlatoltam egyet, azaz nem megfelelő a kép, de holnaptól reggelezek. 

Van egy kis fotófóbiám, de dolgozom rajta. Idén például már csak egészen diszkréten fenyegettem meg egy fotóst, amit nagyon szép egyéni teljesítménynek tartok. 
És igen, van, amikor ilyen a reggel, van, amikor másmilyen. Reggele válogatja. :)

Először a képhez. Óhatatlanul a 365-ös nyitóképeddel vetettem össze. Azon egy reflexiók közé elbújó kicsit rejtőzködős lány van, itt pedig egy nyílt, sokkal határozottabb nő. :) Ha így indul a reggel, az csak jó! :)

Örülök, hogy örültök. :)

Remek, már két ötletem is támadt! Várom a holnap reggelt. Jó a téma, főleg, hogy kicsit szűkítetted is.

Mariann, a HetiHegyikben több is foglalkozott ezzel, de akkor elmondom röviden, te meg nézd meg a filmeket. Szóval minden héten vetésforgóban adunk fel egymásnak feladatot. Vasárnap este, saját képhez kommentelve, ahogy Ingrid tette. Ez a következő hétre vonatkozik, mindannyiúnkra - és MINIMUM egy napján a hétnek ezzel a témával kell foglalkozz. Lehet többön is, de egy napon kell (illik). Aztán egyszer majd rád kerül a sor a névsorban, és akkor te adsz fel feladatot a többieknek. 

Ha jól értem, akkor nem plusz, hanem a héten (legalább) egyszer ezzel a témával kell foglalkozni. :) De ha tévedek, javítsatok ki. 

Nem látom, amit írtam, megpróbálom mégegyszer: nem teljesen értem ezt a heti feladvány dolgot. Ez plusz egy kép a napin kívül? Meddig kell beküldeni? Bocs, ha nem figyeltem.

Ja, és a következő feladványt Viki küldi jövő vasárnap. 

Szuper, kitettem a fejlécbe, és onnan linket ide, és akkor innentől így lesz, amíg jobbat nem találunk ki, hogy feladó feladja, én kiteszem ode fentre. Hmm?

Ó, ez szuper feladat lesz.

A heti feladat, ha nem is ilyen morcos képet vágva, de mégis a Reggel. Kinek milyen. Mit lát, hogy néz. Vagy hogy néz ki. Ahogy tetszik.

Új hozzászólás