Hozzászólások

Igaz. Jó, hogy az ember mindig tanul valamit. Ezért jöttem. :)

A legnehezebb azt tudomásul venni, hogy ami nincs a képen, az nincs a képen. Mármint hogy ami vagy a képkivágás miatt marad kívül, vagy az expozíciós idő, vagy az exponálás pillanata miatt.

Tulajdonképpen csak annyi volt a szándék, hogy "Abszolút nem érdekeltek, ha van más dolgom.". De a más dolog nem látszik, ez így igaz, és akkor ennek a képnek nem lett története, amitől viszont tényleg csak még egy Bizottság mondat se nagyon maradt belőle.
A tanulság az, hogy úgy kell fotózni, hogy ne ez legyen. :D.

Ingrid, azért majd mondd el kérlek a Te szándékolt verziódat! Nekem külső szemlélőként nincs semmilyen kötődésem ehhez a kutyához, így lehet itt csúszik el a dolog a primér "Mit látsz Laca?" irányba...

Köszönöm az észrevételeket. A kép szándékoltan direkt, de ezek szerint nem jó, mert nem azt mondja, amit szerettem volna, hogy mondjon. Mindenképpen gondolkodom ezen a témán még. :)

Ahogy a kutyák a tojócsövüket mutogatják, az eleve provokáció. Abban egyetértek Zolival, hogy így ez primer, amit írsz a leiratban, nincs a képen.

Biztos jófej kutyus, de nekem ez picit már direkt. Ha megvan az egész alakja, látom hogy vadászik van sztori, a leirattal együtt egy kedves kép lenne. Így inkább csak provokál -- persze az sem baj, ne érts félre.

Új hozzászólás