Hozzászólások

Akár össze is lehetne kombinálni az ehetivel: az igazi férfi párnája. Mellesleg, hogy hányszor olvastam félre a mult héten azt, hogy párna annak, hogy prána...

Pista, orulok, hogy megnezted a filmet. Ha ugy vesszuk, akkor annak is, hogy en megneztem, amit lenkeltel. Ha ugy vesszuk. :)

Na megnéztem az X-et .Vagyis újranéztem mert láttam már csak nem emlékeztem rá.Ez a  kép jobb mint a film,az csak egy szokásos lapos reklám.Amikor a kiscsávó bulizni megy és piros fűzőt rak a martensba az gáz ,viszont Ethan Suplee itt is tuti .

Nekem is segitseg amit irtok, koszonom.

Zsolt, ja, az is lehet, köszi a kiegészítést. Amit leírsz, nekem segítség.

van igazsága Istvánnak, azzal kiegészítve, hogy nem a kamerába nézés az, ami kivisz az érzésből, hanem az, hogy így, oldalról nézel bele és a tekintet, az arc nem hordoz iránymutató érzést. Ha fentről fotózva nézel fel a kamerába, az adhat okot a rémületre, mert az a valaki (néző), akire nézel, feletted áll. 

Megvallom, én nem nagyon tudok vele mit kezdeni, annak ellenére, hogy értem, hogy egyrészt párna, másrészt csomó asszociáció, de ez a tekintet a kamerába olyan ellentétben van most a képpel, hogy nem oldja fel bennem az érzéseket. Ha lecsukod a szemed, valami nagy dráma lesz belőle. Ha mondjuk az ég fele leselkedsz, vagy bármi másfele, mindig lehetne kötni valamihez, hol vicces lenne, hol filozofikus, hol mély. De most egyedül a kamerába nézni kevésbé jó szerintem, mert beragasztja játék szintre, és ettől meg én, néző azon gondolkodom, hogy jaj, koszos lesz a ruhád, s nehogy jöjjön autó, meg ilyen prózai dolgokon - szóval a valósághelyzeten.

Király,  jó hogy van ilyen a párnáink ķözt.Azt az amerikai izét nem láttam/pótolom/ úgyhogy nekem meg ez.hasalok

Ó jaj ne... a padka-párna még oké, de akkor is.. totál história x, de aki nem látta, annak is minimum sínek... ettől eltekintve az a kisköves rész kellemesen bizseregteti a szemet. 

Gondoltam ra, hogy ugy csinalom, de nem mertem.

Amerikai História X. Kedvenc filmem, kötelezővé tenném. 

Új hozzászólás