Hozzászólások

Csaba, Zsolt, Ágnes, Feri köszönöm!

Ebben reménykedünk, aztán jó esetben vihogva fellök :D

Zsolt: lehet, hogy ugy lesz, egyelore ugy nez ki, hogy van, aki majd felsegit. :)

Így dolgoznak a Profik. Mást nem tudok írni. Gratulálok!

A kép címe lehetne: Ágnes gyerekkora. Csak szőlő nélkül, inkább fenyőkkel. De itt nőttem fel, érzem az illatokat, a meleget, a bogarakat. Nagyon szerettem, kösz.
(Amúgy látom majdnem mindenki ezt írta, hogy a gyerekkora jut eszébe a képről, ez nagyon érdekes).

Azt hittem az a folytatása, hogy Aztán később, évekkel, már csak futok, esek, de nem kelek fel. :)

A lelassításhoz. Anno vagy 7 éve kipróbálhattam az akkori összes digitális Leica gépet egy-egy hétvégére. A zsebcicáktól a brutális analógot utánzó nagyvadig. És a Leica boltos mondta, hogy ő azt csinálta, hogy ne lőjje szét az agyát is a digittel, mivel hogy ugye nincs nyersanyag, így nincs spórolás sem és így nincs lassítás sem, hogy csupán egy 256 megás kártyát tett a gépbe, amivel kb egy tekercsnyi kép készülhetett, aztán betelt, és így elérte, hogy koncentráltabb legyen vele. Lehet, hogy hülyeség, de lehet, hogy érdemes kipróbálni.

Igen, megvan az erzes, gyermekkent vagyok ott, futok, esek, kelek. Aztan kesobb, evekkel, mar csak fekszem ott, es elvezem a kornyezetet, az eget, a madarakat, az illatokat, a tavoli hangokat.

Zoltán: Igen, Fuji Instax Wilde 210. A képméret hozzávetőleg 6.5 X 10 cm keret nélkül.

István: Régi vágyam, hogy analóg technikával is dolgozzak. Vannak filmes gépeim, de Szekszárdon sem a filmek beszerzése, sem a kidolgozásuk nem megoldható. Ezért nagyon megörültem ennek a lehetőségnek. Világszerte sikeres evvel a Fuji, mert az első megjelenés után kifogytak a készletek. Ezért vártam három hónapot rá. Ami még most fontos nekem, hogy lelassít ez a kamera.

János: Ez a város olyan kicsi, hogy félóra gyaloglással, vagy buszozással ki lehet jutni a szőlőkbe.

Köszönöm mindenkinek!

Én is, én is, nagyon jól hozza vissza a szülőfalum, pedig ott nincs egy domb se.. de akkor is, a hangulat, a színek, meleg van és illatok, szagok.. szeretem, köszönöm!

Nagyon hangulatos a hely, érzem a kaszált fű illatát is, és a perzselő napsugarakat.
Szellemes az aláírásod, és ugyanakkor elgondolkodtató ahogy benyit az ember rajta, milyen tétje van, és hogy ez bizony milyen felelősségé teszi a kattintást.

Szinte érzem az illatát! Ez az új "fujiroid" géppel készült?

Szinte érzem az illatát! Ez az új "fujiroid" géppel készült?

Új hozzászólás