Hozzászólások

Cifra, nem irigylem, szerintem minden fogorvos perverz valahol, nem normális szájba nyúlni, máséba főleg - és nekem bizalmi szempontból is kérdéses, mert ugye a fene se tudja, hogy amire azt mondja, hogy né, itt egy kis luk, az valóban van-e. Mondjuk nekem egyszer húzták ki már jó fogam és maradt benn a rossz, szóval ja.

A napszemüveget csak azért adták, hogy a szemembe ne menjenek a szilánkok. Amúgy meg gyökérkezelések hídon keresztül. A fejhallgató meg azért van a fejemen, hogy ne halljam annyira a fúrót, 4 óra meló, az ember könnyebben tűri zene mellett a kiszolgáltatott fekvést. Ennél a fogorvosnál mondjuk napszemüveg meg fejhallgatós zene megy akkor is ha fogkövet szed le, vagy szájsebészkedik, vagy húz, vagy bármi.

Én félek, és nem is tudom értelmezni, vagy nem akarom tudni, az agyam lezár ilyenkor és menekülök. Mi történt itt veled, Szilárd, és miért így?

Nem, nem tűnik biztonságosnak, főleg nem, ha még maratonra is gyakorolsz esténként egyedül. Bizarr pillanat, de menő, hogy napszemüvegben tolod!

https://youtu.be/c-OviftusB8

Új hozzászólás