Hozzászólások

Szilárd, ide teszek egy jelet, és így teszek minden olyan képednél, amit figyelmezz erősen, hogy mit hogy csináltál, mert a későbbiekben hivatkozni fogok rá.

Koszi, de attol felek, nem lesz ilyen egyszeru a megoldas. Gondolok itt a csendelet-nezegetesre, a fenyek aranyara a ket oldalon, a csuszkak nem tultologatasara, stb, stb, stb, hosszu ut lesz ez.

Az utómunka gimp, g'mic pluginnal történt.

Olyan ez, mint NyoZo nyari csokor kepe a honap elejerol, hogy nem hagy nyugodni, dolgoznom kell, hogy ilyen jol mutassanak a vilagos szurkek. Meg az asztal.

Félreértések végett nem negatív éllel írtam, hanem izgalmasnak találtam a kérdéseket, hogy nem csak nézni kell, hanem van min gondolkodni is.

Az jó ötlet, hogy csendéleteket néztél, mivel a végeredmény igazol, Zoli minden kérdésére a kép egésze válaszol, jó lett.

Köszi Zsolt, egy csomó Henri Fantin-Latour virág csokrot nézegettem, az adta az ötletet.

Hát úgy van ahogy van, de ebben a nagy hétvégi csendben én már egy szalmaszálat se teszek keresztbe, pláne nem fogok csészéket igazgatni.

Szépek a tónusaid Szilárd.

No igen, de ha a színen feltűnik egy fegyver... :)
Igazából nekem olyan LázárErvines kérdés, hogy "mit keres az a kés a poharak között?"

De ez csak az egyik kérdés! Miért van ennyiféle pohár? Miért tkarjaismegnemis az üvegpohár a másikat? Ki mozgatta el a tálkán a csészét? Csupa rejtély e kép!

Ezzel a késsel valószínűleg megkapná a "különös kegyetlenséggel elkövetett" jelzőt a gyilksság.

Olyan viharelőtti csend? Vajon kit fognak a késsel leszúrni?

Új hozzászólás