Hozzászólások

Nekem nagyon tetszik így fekete-fehérben is és elismerés a formák meghajtogatását igénylő türelemért, munkáért. Köszönöm!

Ja, sajnos/szerencsére nagyon sok szín lesz pont egyforma szürke.

Ami segíthet, az a háttér és a fények megválasztása, nem kell teljesen homogén, és az is jó irány, hogy kerested a kockaforma és az organikus közti ellentétet, de ennél valahogy kontrasztosabban meg fényben kiemelve lehet jobb lenne.

Köszi, gondolom majd még fényképezek hasonlókat, mert anyag az van bőven.

Nagyon ötletes! Fotóként még nem érzem érettnek, kiforrottnak - gondolom ez napi feladatban azért elég durva kívánalom is lenne - de már most látom, hogy baromi klassz irányt lehetne ezzel próbálgatni, akár csak a másik hajtogatósod (hajókák)

Az eredeti balalajkás képet az ÉS-ben láttam fekete-fehérben még középiskolás koromban. Most próbáltam megkeresni, de nem találtam onlájn, szóval nem tudom milyen lehetett színesben. Ennek megfelelően ez is marad fekete-fehér. Esetleg dolgozhatnék azzal a hipotézissel, hogy valószínűleg a zöldesszürke korszakában csinálta.

Ezt elsőre nem értettem, rá kellett keresnem, most meg azt nem értem, mit nem lehet ezen érteni. Ott a balalajka. Pont olyan, mint a képeken, bár pont balalajkásat nem találtam, csak gitárosat meg talán hegedűset. Esetleg megnézném színesben is.

Új hozzászólás