Hozzászólások

Az előzőre írtam, hogy oké és tetszik is, van jelenléted. Szóval no problemo, csak mivel minden beküldött képet nézek és igyekszem is mondani valamit, ami segíthet, hát na. Érted. :)

Csak félig vagyok nemes, írok de úgylátszik nem olvasok. Az előző képen se vagyok rajta, mindkettőt kiveheted a hetiből.

Mivel a feladványra küldted, betettem, de ez a kép nem oldja meg a feladatot. Igyekeztem elég pontosan fogalmazni, amikor a heti feladványt kitaláltam, hogy ne legyen mellébeszélés a képekkel sem, mert hogy azt gondolom, hogy képesek vagyunk rá, hogy egymás feladványait komolyan vegyük és dolgozzunk vele. Nem vagy a képen Szilárd, sem az ágyad. Ez utóbbi az, amin lehet persze módosítani, hiszen valóban, bármi lehet ágy, amin épp kedvünk szottyan aludni, én egyszer egy régimódi konyhaszekrény középső, márványlapos részén aludtam, alattam az edényes polcon is, felettem a szekrény tetején is valaki, így volt hely. Szóval van mozgásteretek is, de azt nem véletlenül szűkítettem le arra a két feltételre, hogy az ágyad és te. Várom a folytatást.

Új hozzászólás