Hozzászólások

Ez meg itt Szilárd javítása. 

Szilárd, a helyzet az, hogy téged az előtér füve zavart meg, mivel skurcban álltál, (vagy az eleve ferde volt), és ahhoz mértél. A horizont az viszont valóban horizontként értelmezendő, ott keresi a szem. Azaz ha ahhoz állítasz egyenest, akkor az 2.2 foknyi eltérés. Nézd:

Valószínűleg ez egy hiba lesz. 

Ez mondjuk egy olyan durván fordított T alakú víz: Talp vonal és egy függőleges.

A talpvonal felső élét szinteztem, illetve annak a jobb oldali részét, mert az egyenes a baloldali az meg görbül a valóságban.

A háttérben a gát az mondjuk jobbra emelkedik, de az úgy is van az gondolom nem lenne probléma. 

A híd középen az a baloldala kicsit közelebb van hozzánk, egy kicsit vastagabb is meg akkor nyilván balra fog lejteni, meg látszik ahogy a víz a sarat azt valahogy az alsó véghez mosta a bal oldalon, ez lehet, hgy ad egyfajta illúziót. Nagyon sok függőleges dolog nincs a képen, az oszlopok azok mondjukolyanok, és normálisan úgy kéne látszaniuk, hogy közép felé dőljenek. Namost az utolsó villanyoszlop a sorban az valóban függőleges, meg az is ami elötte van, a következő erősen balra dől, a következő enyhén balra dől, a következő jobban baltra dől, ami így rendben is lenne, viszont a jobb szélen lévő oszlopok valamiért függőlegesek, pedig a perspektíva miatt azoknak kéne leginkább balra dőlni. Szóval a franc tudja mi van. 

Ha vízszintesre változtatom a szemhatárt, akkor viszont jobbra dől a víz. meg a jobb szélen a villanyoszlopok is. 

Beadom 2-es számmal, hogy milyenlesz úgy, nézd meg légyszíves.

 

Szilárd mester, ez a víz nem szintes, mondhatni szinttelen. Mé?

Új hozzászólás