Hozzászólások

Itt a szocialista munkamegosztást úgy hívják, hogy corporate culture. Ez lehet olyan, hogy nincs olyan beosztott aki ismételten ugyanazt a hibát elkövetné, mert elsőre kirugják, és van a másik véglet is, és igazából abból van több. Ahhoz egy munkahelynek nagyon sokat kell adnia, hogy sokat követelhessen. A többség az csak fizetget és ezért a munkaerő az dolgozgat. Amióta itt vagyok kialakult a megygyőződésem, hogy az emberek alapvetően szeretnek dolgozni, mert itt nagyon nincsenek rászorítva aztán mégis a szolgáltatás szolgáltat, az ipar iparkodik, stb...
Többnyire ha valami nem megy akkor még egy kis pénzt hozzávágnak a problémához, hátha attól eltűnik. Az embereknek iszonyu nagy biztonság érzete van, akkor is ha mondjuk egy sok generációs munkanélküli dinasztiából származik. Amit ebben a rendszerben nem teljesen értek, az az, hogy miért nincs nagyobb infláció ha egyszer ennyi pénz jár körbe.

Ott is szocialista munkamegosztás van? Nem tudtam. (Most vettem észre, hogy 3, legutóbbi témámhoz köthető képhez nem reagáltam, mert azok a következő héten kerültek fel.)

Új hozzászólás