Hozzászólások

Jó a cseresznyés Mikulás, és a rajzolt is, köszönöm. (ez utóbbira már nem is emlékeztem)

Èrdekes megközelítése a Mikulásnak ,jóságos kólaosztó vidám dílerbácsi helyett .A mikulás mint büntető törvényszolga.Mikor a város felkérésére Milleneumi Szt.István szobrot faragtam ,nem akartam mégegy jóságos szakállas csípőficamos mikulásformát . Egy szigorú képet választottam,lándzsával a kezében,amit aztán persze át kellett alakítani jogarrá.Pirosmikulás :) http://fos.hu/9em

jól van jó, de én csak annyit mondtam, hogy a kardos sötétruhás magas fenyegető fickótól ha gyerek lennék, félnék erősen. nyilván, ha mindig ilyet láttam volna, a pirosat nem érteném, miért a véres ruha.

Inkább legyünk óvatosak, mert Zsolt jelezte, hogy sokkot kap, és ha már pirosnak kell lenni, a kettő között valahol félúton:http://latszoter.hu/sites/default/files/... zsákja ugyan nincs, de ott a piros!

Itt Miklós püspöknek öltözik a mikulás, és inkább ilyen lilás-bordós-arany színben jelenik meg, nem pirosban. Ez valószínűleg egy olcsó kivitelű ruha, hát ez van.

Ezek közül egyik sem. :)

De: a Mikulás az piros. Nem barna és nem arany, nem nájlon. Ez eleve megzavarna. És az a kard, az fú, az félelmetes. Meg a kereszt is. Büntetés jön, ezt érzem. Ez a lény meg fog verni.

Nyilván azért, mert a háttéren leesett egy kis kép a faliújságról!
Vagy mert ordít, hogy a zsákja teljesen üres!
Esetleg azért, mert valaki nyitva felejtette a mosdó ajtaját.
Vagy azért, mert bejött a Mikulás cipőben, miközben a szobába csak mamuszban szabad bejönni.
Esetleg azért, mert a jobboldali barna ajtó láthatóan teljesen ferde, így nem lehet kinyitni.
Vagy mert a faliújságon látható kezdetleges mandala alapján a gyermekek buddhizmust tanulnak, így nem tudják értelmezni a helyzetet.

Más most momentán nem jut eszembe. Az, hogy papír szemétkosarat rak valaki a fejére, vagy vatta alapú állmelegítőt vesz, esetleg sötétítőfüggönyből alakított köpenyre nejlon otthonkát húz és valami fura alakú óriás nyalókával csárdást jár előttünk, simán belefér a felnőttek érthetetlen viselkedésébe.

Ez kemény, gyerek lennék, sokkot kapnék.

Új hozzászólás