ablak

Kincseket gyűjtesz, ez egyértelmű. Sokáig nem értettem ezeket a lyukakat, aztán amikor lett mobilklímánk, akkor rájöttem, hogy az ablakra kell valamilyen lyukat fúrni ahhoz, hogy kimenjen a meleg levegő, amit a gép termel és akkor már nekem is érthetővé vált. Lehet, hogy itt nem erről van szó, de nem is ezt boncolgatjuk, hanem magát azt a talált élményt, ahogy ez megjelenik, lebeg itt ez az egész, kijelöl egy újabb teret. Nagyon jó a bent-nek és a kint-nek az ábrázolása, szinte betüremkedik a természet, szóval tetszik. Köszönöm. (hegyi)

apu

Ez egy nagyon szerethető kép a gyöngyvirággal, az orgonával, abszolút májusi az üzenet, és a kis poharak, a kis kávék nagyon jól hozzák azt a hangulatot, hogy itt volt áldomás ivás is akár, egy látogatás, egy viszontlátás élményét kapjuk. Nagyon személyes szerethető üzenet és a legjobb ebben az egészben az a szemérmesség, ahogyan édesapádat ábrázolod. (hegyi)

ajtó

Márti, előbb mondom azt, ami tetszik és aztán azt, amivel bajom van. Tetszik az a színvilág, amiben ez mozog, tetszik az ablak, a zárókája, a kilincs, az, ahogyan ez el van vágva, az, ahogyan látszik, hogy be is van falazva, tetszik a radiátoron a törölköző, ezek azok a dolgok, amik maradéktalanul bejönnek nekem. Viszont az, hogy a széleinél jobbra is, balra is ez a slendriánság van, az nem tetszik. Azzal kevésbé lenne bajom, hogy torzul a perspektíva, nyilván ez egy telefontos kép és ott ezt nehéz megoldani, de azt gondolom, hogy az oldalaknál nem ártott volna ezt egy picit letisztázni, és akkor tökéletesen működne az ügy. (hegyi)

marti_365/304

marti_365/304

Sok haladékot kaptam Zsolttól, amit nagyon köszönök, de sajnos mégis úgy érzem, nem tudok rendszeres jelentkezéssel visszakapcsolódni, és ettől úgy érzem, mintha visszaélnék a haladékkal, a bizalommal, és ez nekem kellemetlen. Szeretnék korrekt lenni, elismerem, hogy ez nekem nem megy.
Ez a kép, amit záróképnek szánok, valójában nem ma készült, de ez utolsó kép, amiről azt gondolom, hogy valamennyire a helyzetemre reagál. Vagyis dehogy, hanem én ismertem magamra általa.
Képnek rossz, persze, de nekem a superman ábrázolás tetszett meg. (Ez valamilyen kerámiaszakkor kirakata talán.) Tetszett a vakmerő vállalás, hogy a supermant röptében ábrázolja, és az is, hogy maga a mű ennek a cáfolata lett.
Szóval ezzel a képpel zárnám a 365-ös projektemet. köszönöm a türelmet, a figyelmet, és a többi résztvevőnek további jó képeket kívánok!