marti_365/304

marti_365/304

Sok haladékot kaptam Zsolttól, amit nagyon köszönök, de sajnos mégis úgy érzem, nem tudok rendszeres jelentkezéssel visszakapcsolódni, és ettől úgy érzem, mintha visszaélnék a haladékkal, a bizalommal, és ez nekem kellemetlen. Szeretnék korrekt lenni, elismerem, hogy ez nekem nem megy.
Ez a kép, amit záróképnek szánok, valójában nem ma készült, de ez utolsó kép, amiről azt gondolom, hogy valamennyire a helyzetemre reagál. Vagyis dehogy, hanem én ismertem magamra általa.
Képnek rossz, persze, de nekem a superman ábrázolás tetszett meg. (Ez valamilyen kerámiaszakkor kirakata talán.) Tetszett a vakmerő vállalás, hogy a supermant röptében ábrázolja, és az is, hogy maga a mű ennek a cáfolata lett.
Szóval ezzel a képpel zárnám a 365-ös projektemet. köszönöm a türelmet, a figyelmet, és a többi résztvevőnek további jó képeket kívánok!

Hozzászólások

28
Értékelem!

Azért ha lőssz valamit azért csak lehet ám küldeni. Hidd el senki nem a kimaradt képeket fogja számon tartani.

34
Értékelem!

Koszonom a biztatast mindenkinek! Akkor ugy lesz, ahogy sikerul. Igyekszem! :)

26
Értékelem!

Az jutott eszembe, hogy nem mindegyik hős visel köpenyt. Meg az, hogy kár lenne, ha nem küldenél be képet. Szerintem hallgass a többiekre és tényleg már csak 60 nap.

34
Értékelem!

Az ember néha elerőtlenedik, és olyankor egy kis kötelékre koncentrál, ami a földre horgonyozza őt. Majd összeszedi magát, aztán megy tovább minden olyan dolog, ami fontos.
Én régóta tapasztalok valami hasonlót magamon, ezért türelemmel is vagyok ilyenkor magammal.
Szóval nagyon várom én is a folytatást! :)

27
Értékelem!

Márti, már csak 60 nap, ne add fel. Nagyon hiányoznának a képeid. Persze hogy nehéz, az embernek ott a család, a munkahely, betegségek, váratlan dolgok, utazás, akármi, és ezek mellett szeretne valami színvonalat is (ami nem mindig jön létre, és most magamról beszélek), de ne add fel, kérlek.

38
Értékelem!

Márti, rám is gondolj, én is nagyon várom a képeidet! :)

34
Értékelem!
37
Értékelem!

Márti, akarata ellenére senkit se lehet marasztalni, ezt nem is teszem. Viszont nagyon szomorú lennék, ha nem jönnének tőled képek. Szóval egy ötlet, kettő lesz belőle: ide a 365-ös fiókodba, vagy a szakkörbe úgy és akkor, ahogy és amikor neked kedved, erőd vagy ihleted van, szeretném, ha küldenél. Szabadon. Mint szupermen. :) Mert hát a repülés élménye attól a kis réz dróttól nem sérülhet, hiszen az egész világot ilyen rész szerelékek tartják össze, csak nem mindegyik látszik jól.

Új hozzászólás