Hozzászólások

13
Értékelem!

Nos, hosszas vizsgálódás után valóban megjeleníthető az általad részletesen leírt kép is minden egyes elemével. Köszönöm.

14
Értékelem!

NyoZo, miutan leirtad, mar vilagos volt, de addig eleg buta arccal kerestem a csavart. Meg Zsolt sugasa utan is. :)
Sot, ha megnezed a balrol masodik es harmadik racsot, van bennuk egy-egy fel atlos vonal, na mondom, megvan a ket csavar. :)
Pff.

13
Értékelem!

Csaba akkor neked még több benne a csavar! :D Mit látsz ha visszaforgatod 90 fokkal CCW?

16
Értékelem!

Keresek egy optikust, azt hiszem. Elmondom, mit latok.
Korfolyosos berhaz sarki lakasanak ajtajan nezunk ki igen alacsony nezopontbol. A kep elotereben a (meg? mar?) becsukott racs az ajto elott. A kulvilag bal oldalan a szomszed lakas ajtoracsa nyitva a folyoso fele. Szemben egy harmadik lakas folyosora nezo ablaka, bal szarnya nyitva, belatni a lakasba, jobb szarnyat szunyoghalo takarja. a mi ajtonk es az emlitett ablak kozotti folyoson alacsony dohanyzo- es kempingasztal sejtheto a kep aljan. Az emeleti folyosorol novenyek csungnek ala. A szomszed ajtoracsa es a szemkozti ablak kozotti folyosoresz alig latszik, az ott levo ajton ki (vagy be-?) lep a fiatal szomszed, mozgasat elmossa a hossu zarido.

12
Értékelem!

Nyözö, Neked jár a pont, az elforgatás miatti csavarra gondoltam. Gratulálok, a további csavarmentes képeket ugyan nem garantálom, mert néha jól jön egy-két csavar.

14
Értékelem!

Annyi csavart látok, hogy lassan becsavarodok -- nem mintha nem lennék már így is túlcsavarva. :D

Mert ahol rács van, ott csavar is -- valahogy csak fel kell erősíteni nemdebár? De van csavar a kép közepén felszálló autóban is. Meg a kerítésben is... Vagy szimplán arra a csavarra gondoltál, amikor a kész képet elforgattad 90 fokkal az óra járása szerint?

16
Értékelem!

Fentrő le vagy lentrő fe de sosem oldarró?

14
Értékelem!

Csaba, a rács már meg van, keresd a csavart!

14
Értékelem!

Oszinten megmondom, a dupla csavart nem ertem.
A sotet racson tuli vilagos vilag eleg beszedes, varom, hogy mi lesz ott.

14
Értékelem!

Feri, a címbe vagy a leiratba a sorszám jól jönne, most betettem címbe, de ezt majd döntsd el te.

Új hozzászólás