Hozzászólások

Nos, hosszas vizsgálódás után valóban megjeleníthető az általad részletesen leírt kép is minden egyes elemével. Köszönöm.

NyoZo, miutan leirtad, mar vilagos volt, de addig eleg buta arccal kerestem a csavart. Meg Zsolt sugasa utan is. :)
Sot, ha megnezed a balrol masodik es harmadik racsot, van bennuk egy-egy fel atlos vonal, na mondom, megvan a ket csavar. :)
Pff.

Csaba akkor neked még több benne a csavar! :D Mit látsz ha visszaforgatod 90 fokkal CCW?

Keresek egy optikust, azt hiszem. Elmondom, mit latok.
Korfolyosos berhaz sarki lakasanak ajtajan nezunk ki igen alacsony nezopontbol. A kep elotereben a (meg? mar?) becsukott racs az ajto elott. A kulvilag bal oldalan a szomszed lakas ajtoracsa nyitva a folyoso fele. Szemben egy harmadik lakas folyosora nezo ablaka, bal szarnya nyitva, belatni a lakasba, jobb szarnyat szunyoghalo takarja. a mi ajtonk es az emlitett ablak kozotti folyoson alacsony dohanyzo- es kempingasztal sejtheto a kep aljan. Az emeleti folyosorol novenyek csungnek ala. A szomszed ajtoracsa es a szemkozti ablak kozotti folyosoresz alig latszik, az ott levo ajton ki (vagy be-?) lep a fiatal szomszed, mozgasat elmossa a hossu zarido.

Nyözö, Neked jár a pont, az elforgatás miatti csavarra gondoltam. Gratulálok, a további csavarmentes képeket ugyan nem garantálom, mert néha jól jön egy-két csavar.

Annyi csavart látok, hogy lassan becsavarodok -- nem mintha nem lennék már így is túlcsavarva. :D

Mert ahol rács van, ott csavar is -- valahogy csak fel kell erősíteni nemdebár? De van csavar a kép közepén felszálló autóban is. Meg a kerítésben is... Vagy szimplán arra a csavarra gondoltál, amikor a kész képet elforgattad 90 fokkal az óra járása szerint?

Fentrő le vagy lentrő fe de sosem oldarró?

Csaba, a rács már meg van, keresd a csavart!

Oszinten megmondom, a dupla csavart nem ertem.
A sotet racson tuli vilagos vilag eleg beszedes, varom, hogy mi lesz ott.

Feri, a címbe vagy a leiratba a sorszám jól jönne, most betettem címbe, de ezt majd döntsd el te.

Új hozzászólás