Visszatekintés - kora reggel, Visszatekintés - kora reggel
Miért a hónap képe:

Hogy miért ez lett nálam a Hónap képe? Mi parasztok tartsunk össze :-) Leglábbis a képet nézegetve én érzem a hajnali párás, nedves széna illatát, az elvégzett munka utáni "kellemes" fáradságot az izmaimban, a jóleső érzést, hogy “ez is megvan, még sincs este”, vagy reggel, ha kora hajnalban kellett menni bálázni, hogy ne hulljanak le a lucerna levelei. Hangsúlyoznám, hogy nem értek a művészethez semmilyen szinten, szóval művészeti/technikai elemzést tőlem ne várjatok, csupán ebben a hónapban számomra ez a képpár volt az, amelyik nem esett le a falról. Elfogult lennék? Biztosan. De szerintem mindenki az. (Kordás Zoltán)

Marathoni rádióhallgatásom, Marathoni rádióhallgatásom, Marathoni rádióhallgatásom

Tudom, hogy van benned humor, és azt is, hogy a maratoni adás hosszú, ez látszik is. Főleg a harmadikon. A második nekem kilóg. Az első meg nem tudom, hogy jól értelmezhető-e, hogy a szemedbe ment valami, vagy meg vagy hatódva. Hát, nem mondom, persze az is szuper, hogy dokumentáltad. De ezek azért nem adják ki nekem most. (hegyi)
értékelés:

Kifüggesztés

A képviselő-testületi ülés programjavaslatát lekésőbb a képviselő-testületi ülést megelőző harmadik napon kell kifüggeszteni a község hivatalos hirdetőtábláján és webhelyén.

Ferikém, ez így inkább vicces cseh kisrealista mozi, mint fotó, nem nagyon érteni, mi van, a bácsi mit csinál. A leirat konkrét, de a képnek is kell tudnia mesélni. (hegyi)

Valahol Koreában

Istvánnak volt egy hasonlója, ott is mondtam, amit itt, hogy a kép fele kábé nem nagyon érdekes, mert nem történik semmi megragadható benne, ami meg érdekes lehetne, azt a mobil problematikája a zajjal és részlethiánnyal, az megöli. Sajna ez így nem működik, ehhez fényképezőgép kell, ha technikai oldalról nézem, de ott is kérdés lenne a miért. (hegyi)