365/160 - Csendélet - szombat este

365/160 - Csendélet - szombat este

Ma vettem észre, hogy nem fejeztem be a tegnapi fotóm feltöltését a napi képekhez. Elnézéseteket és megértéseteket megköszönve teszek mindennek eleget - na de ennyi már elég a mekegésből, vagy nem?

Hozzászólások

Köszönöm Zsolt, sok jó dolgot írtál, amelyek eddig nekem ismeretlenek voltak.

Jó, hogy szóltál Feri, mert amilyen tyúk eszem van, ez az ígéret kiment a fejemből. Két teljesen más képről van szó, nincs párhuzam. Míg a ff kép fájdalmas, tört, gyászmunkásnak is mondhatnám, lírai, addig ebben van vitalitás, még ha egy idős nő vitalitása is. Részben a színek miatt is, de a virág, annak formája, ez együtt adja ki. Egy picit itt is zavar, hogy nincs alja, de például a pokróc itt nem bajos, míg a másiknál igen, és ennek az oka az, hogy a ff kényesebb, mert a térbeliséget csak a tónus adja, a szín nem okolja a formát, azaz nincs magyarázó erő ott, hogy mi az a hurka, itt ez egyértelmű. Ott a ff képnél elég lenne egy alma is, itt jó a kettő. Na, így.

Várom türelemmel, és köszönöm.

Valamiért Irán jut eszembe róla. És semmi baj, bár meglepett, hogy nem jön a napi kép. :) Szóval jó ez, majd ha eljutok elemzésben a másikig, erről is szólok.

Új hozzászólás