3F365.2.164 - Experimentális

Experimentális – így nevezik a hetvenes-nyolcvanas évek új avantgárd művészetét. A szó eredeti jelentése kísérleti. Nem szükséges művészkednetek, sőt - annak fogok örülni, ha kísérletezni fogtok mindazzal, amit eddig alig mertetek, vagy úgy gondoltátok, mi lesz ha giccsesre sikerül, esetleg egyéb okok miatt nem tevékenykedtetek e területen. Bátran, szabadon, kreatívan és jó adag önbizalommal fogj e feladathoz, hogy a heti termésedből az alábbi párosításban kiválaszthasd azt a képet, amelyhez pénteken, de legkésőbb szombaton írsz a ,,párodnak,, egy történetet, haikut, verset, vagy mondókát, vagy amit jónak látsz. A lényeg, hogy kapcsolódjon a választott fotóhoz. (Az írásokat az adott kép hozzászólásához írd be - a szerk.)

Ez is kísérleti jelleggel, abc első és utolsó végéről kezdve:

Alexovics Ingrid - Zsova Kriszta
Bach Viki - Valló Zoli
Bobák Csaba - Szentgyörgyi Jani
Bokros Szilárd - Székely Roli
Frantisek Balga - Pápai Adél Zoé
Gyulovics Pista - Molnár Andi
Hegyi Zsolt - Huszárné Lovász Mariann
GG, azaz Gerlei Gábor abban a kitüntetésben részesül, hogy mindannyiunktól válogathat, s ahhoz szól hozzá, ír egy ír történetet, mesét.

Amennyiben kérdésed, javaslatod, gondod akadna e feladattal, jelezz, megoldjuk! (És arra kérek mindenkit, hogy ezen a héten ne csússzon el a feltöltésekkel, tartsa a tempót, mert ha elmarad, a párja dolgát is nehezíti. - hegyi)

Hozzászólások

21
Értékelem!

Aki még nem tette meg, hogy ír a párjától választott fotóhoz, éjfélig még megteheti.
Akik már teljesítettek e téren, minden elismerésem minden egyes leütött billentyűért, betűért, szóért, szövegért, versért, haikuért, hozzászólásért.
Amennyiben bonyolultra sikerült a feladat leírása, most kérek elnézést, de nagyon jól esett, hogy néha a lehetetlennel is próbálkoztatok munkátok, betegség vagy egyéb elfoglaltságotok közepette. Jó volt látni, hogy mindannyiunknak vannak korlátai, hiányosságai és születtek olyan képek is, amelyek nem szorulnak igazításra, nem kell hozzájuk magyarázat.
Ám mégis kiemelem a legfőbbet, mégpedig azt, hogy a szövegek, haikuk, az egymáshoz intézett hozzászólásaitokkal, ha csak egy picit is, de közelebb kerültünk egymáshoz. Köszönöm Mindannyiatok fáradozását, további sikeres feladatmegoldásokat és legfőképpen jó fényeket!

18
Értékelem!

Képet választunk, és ahhoz írunk,, stimmt .Választok a párom heti képeiből egyet, és ahhoz írok egy történetet legkésőbb szombat estig hozzászólásban.

17
Értékelem!

Elvesztettem a fonalat. Én úgy értettem, hogy választok a párom heti képeiből egyet, és ahhoz írok egy történetet legkésőbb szombat estig hozzászólásban. Így van?

18
Értékelem!

Képet választunk, és ahhoz írunk,, stimmt.

15
Értékelem!

Feri, ne dobd be a gyeplőt. Eddig arról volt szó, hogy képet választunk, és ahhoz írunk, ezt ne módosítsd, mert káosz lesz, és az egész az értelmét veszti.

17
Értékelem!

Pista, amelyik jobban bejön neked, szabadon, experimentálj ahogyan jól esik, mindkettő megoldást elfogadom, én nem vagyok szigorú, szóval a választást rátok, rád bízom, azért lesz ez érdekes, mert tényleg lehet keresni a megoldást, kísérletezni.

21
Értékelem!

Feri! Technikai: 1.)hétvégéig választok egy képet és a hozzászóláshoz megírom a párom képéhez amit gondolok a választott munkájáról valamilyen szabadonválasztott formában? VAGY 2.) választok egy munkát és arra reagálva csinálom meg a saját képem és írok a kép leírásában neki valamit ami kapcsolat a kép között vagy valami ilyesmi? Csak szeretnék tisztán látni, experimentálni :D

19
Értékelem!

Viki, kedvedre experimentálj, kisérletezz azzal, amit eddig még nem próbáltál vagy ha igen úgy érezted, hogy nem illik sehová, módosíts, torzíts, variálj, és a szöveges feladat csak annyi, hogy kb. péntekig a megjelölt párod munkájából, vagy a tiédből válassz egy képet, amelyhez írsz egy rövid történetet a másiknak címezve és összekötve, kapcsolódva ahhoz a kiválasztott fotóhoz, mit váltott ki belőled, mi jutott eszedbe róla, vagy egy jókora adag kérdéssel, akár mesével, verssel tedd színesebbé a 365-ös projektet - ennyi - szóval minden nap kép, utánanézni, milyen irány ez s valahol megkeresni, letesztelni, kísérletezni.

21
Értékelem!

Ez nagyon izginek ígérkezik, csak nem igazán tudom, hogy akkor most mit is kellene csinálnom. Vk kisegít?

23
Értékelem!

Feri feladata jó, izgalmas - de csak akkor, ha együtt fut a csapat, szóval most kifejezetten kérem a lemaradókat, későket, hogy pótolják amit nem töltöttek fel, érjék utol magukat, és a héten tartsák a tempót.

Új hozzászólás