3F365.2.201 Másolat - I.

Nagyon kezdetleges, suttyó lett ez, de ma ez van, esetleg mégis lesz kedvetek találgatni, kinek a másolata akart lenni.

Hozzászólások

14
Értékelem!

Elfogadom, cogito ,,argo,, sum. Punktum.

13
Értékelem!

Lehet, hogy Döglégy Zoli akart lenni (akitől van egy olyan lemezem, amit anyósomtól kaptam valamelyik feledésbe merült karácsonyon és a Ki a fasza gyerek kezdetű nótával indul), de ez egyértelműen Balog Tibi az Argóból. Kovács Lajos alakítja, aki azóta kedvenc barázdáltarcú, durva kinézetű színészem, hogy egy rossz pillanatában megcsúszott és elvált feleségétől, hogy elvehessen egy kb. 30 évvel fiatalabb fotómodellt, majd egy év múkva azt nyilatkozza szomorúan, hogy nagyon rosszul érzi magát, mert a felesége veri! és aztán elváljon tőle és újra elvegye a régi feleségét, aki vissza is fogadta az elkóborolt bárányt. Ettől nekem tök szimpatikus lett.

13
Értékelem!

Feri, nem is kell, sőt, csak szépen lépésről lépésre :)

15
Értékelem!

Részleteket láttam az Argo c. filmből régen, de nekem is az jutott eszembe elsőre. Mindenesetre felvidultam e képtől. :D

12
Értékelem!

Zoé, ha tudom, megpróbálom fokozni - na de első napokban nem lőhetem el a puskaport!

15
Értékelem!

Semmi kétség, jól ismersz már engem Zsolt!

15
Értékelem!

gengszter zoltánra gondoltam másodiknak, elsőnek majkára.

13
Értékelem!

Feri, ez nagyon vagány! Rád sem ismertem :) első ötletekben ott volt Ganxta is meg az Argo is és Dopeman, akármelyik is, de ugye már kiderült, a lényeg, hogy nagyon jól hoztad a figurát és mókás, ahogyan kiléptél a medredből. Köszönöm!

13
Értékelem!

Azt hiszem illik is megírni, kiről is van szó a feladatból így rémlik.

14
Értékelem!
9
Értékelem!

Köszi, bár nem kellett volna még lelőni a poént. :)

15
Értékelem!

Zoli, a háttérben egy poszter részlete látható és nem függ össze egyenesen a figurával, de nem manipuláció, mármint nem utólagos munka. Mivel én nem vagyok filmes ezért csak fotók alapján keresgéltem, s a másolat alanya Gangszta volt, csak kevés kelléket találtam egy jobb megközelítéshez.

13
Értékelem!

Ugyan nem láttam az Argo c. filmet, illetve nagyon nem tetszett, de mintha abban lenne egy hasonló karakter. Bár a hátteret nem értem, valószínűleg az közelebb vinne a megoldáshoz. Sajnos gyanítom nem jó a tippem. Kérdés: a háttér utólag van odatéve? Csak azért kérdezem, mert az én megoldásomhoz is szükség lehet egy kis képmanipulációra. Bár gondolom az nem éppen elfogadott. Lehet hogy ilyen is lesz meg olyan is.

Új hozzászólás