Hozzászólások

Ja, értem Zsolt, sokat is gondolkodtam a dolgon. Nekem a sok papír él amelyek miatt gondoltam, most túl erős ritmikát adnak ki pláne a felső magazin nemlátniimi képi anyagával együtt. De lehet tényleg, hogyha egy vagy kettő marad csak ott, akkor ez rendeződik, ja.
A rejtőzéses gondolat is jó, mosolyogtató :) A képről nem annyira jött ki nekem, inkább egy távolságtartás érzetem van most. Persze ez lehet leplezett kíváncsiság, búvás, titok miatt is, de talán képre már túl elvonttá lesz :))

Kezdek még jobban abban hinni, hogy egy képre ránézésre ami amilyen sorrendben jön, abból az első maga a kép. Ránézésre nekem egy megfejtenő formahalmaz jött, aztán jött egy távolságérzet, aztán itt a sarokban egy pucér csaj, aztán egy fazon, majd megértettem hogy miért van ez így.

Igen, az erősebb képekkel a feladatra erősítenék, a fentibb nézőpont talán elvenne a rejtőzködésből, köszi, hogy kiegészítettétek és jólesnek ezek a meglátások!

Ha fentebbről fotózza, primer ügy lesz belőle, durrbele, egyből minden érthető, de minek. Sőt. Ha nagyon cincálgatni akarom, egy újság is elég lenne. Az más kérdés, hogy vajon jó-e, hogy aktok vannak ott, és nem valami erősebb anyag, mert formailag az akt a jó, sztori hitelesség okán meg, na értitek.

Nekem icipicit magasabbról esne jól (nem látom a csajokat :)) és úgy, hogy fentről is picit többet lássak. Egyébként jót derültem, jópofa, és igen :)
Úgy általánosságban azt látom, hogy nagyon sok kinyílt itt a képességeidből Feri, minden tiszteletem a kitartó munkádért!

Köszönöm fiúk, én is arra vártam, hogy mikor jön mástól hasonló megoldás erre a feladatra.

Óó, én is ezt terveztem :)
Nagyon örülök én is, hogy láthatom, remekül meg lett csinálva Feri, gratula. Zsolttal egyetértek, én is láttatnék a testből még egy kicsit többet.
Mindenesetre Feri, szuper kép, remek megoldás!

Vártam, hogy vajon ki csinálja meg ezt a függőséget, és örülök, hogy Feri vállalta - egy megjegyzés, hogy talán fenn, a férfi jelenlétéből egy kicsit többet adtam volna, kábé nyakig, mellkas, szóval hogy meglegyen az erősebb kontraszt, de ez egy jó megoldás így is.

Új hozzászólás