Hozzászólások

17
Értékelem!

Erre itt most azt mondanám, hogy nem tartom alkalmatlannak ezt a tárgyat, gondolom egy töltő alja. Úgy helyezném el egy totál fehér háttérben hogy a bal alsó sarokban az égnek mered, a kanóc pedig kifut jobbra lent közel vízszintesen. Fent pedig 4/5 helyet hagynék üresen.. ennyi.. szerintem, persze ez csak gondolatban.

20
Értékelem!

Dehogy orrolok, örülök, hogy van kivel megvitatni, nem versenynek veszem, hanem gyakorlatnak, tanulásnak. Persze az nekem se jó, hogy a többiek ha tudják is mit kellene ide fotózni, nem teszik, de az nem az én bajom. Amint az lenni szokott, most Tőled szeretnék látni egy jó képet ebben a témában, nem heccből, hanem nekem címezve, minta-leckeként! Köszi! De ne legyen csendélet, minimált kérek, ha lehet, ritmus, kompozíció - sallangmentesen :-).

21
Értékelem!

Feri, meg ne orrolj rám, de ez sem minimál, ez is makró inkább. A minimál ritmus, kompozíció, csak a legszükségesebb elemekkel, minden felesleg lehántva. Az egy másik kérdés, hogy bizonyos tárgyak alkalmatlanok a fotóhoz, ez leginkább csendéleteknél érzékelhető.

17
Értékelem!

Jó kis történettel egészítetted ki ezt a fotót, köszi.

20
Értékelem!

Igen, hajóra asszociáltam, de asszociáció nélkül is tetszik csak maga fotó, ahogy egy egyszerű, mindenki által felismerhető tárgyat mutat meg érdekes aspektusból. A Titanicra reagálva pedig ismerős érzés, hogy milyen "nem abbahagyni mikor pedig már indokolt lenne". Volt olyan koncertünk, amikor Veszprémben szakadni kezdett az eső, de úgy, hogy olyant még nem tapasztaltam azóta sem. A közönség kitartott, mi pedig folytattuk, hatalmas elánnal. Végül a hangtechnikusok állítottak le minket, hogy "most már életveszély van", minden ráz, álljunk meg. Utólag visszagondolva hülyék voltunk, hogy nem hagytuk abba azonnal, de akkor annyira elragadott minket a hév, és a közönség is partner volt, szóval nem tud mindig az ész győzni… (ui. a ropinyerés vicc volt, azért volt utána "szmájli")

25
Értékelem!

Talán az elsüllyedt Titanicot juttatta eszedbe e kép? Nem, egy zenésznek az nagyon fájó, bár hősiesen kitartottak mindvégig.

26
Értékelem!

Ez tetszik! (Őőő, nem azért írom ám, mert ilyent szeretnék nyerni, ha már ropit nem sikerült… :D)

Új hozzászólás