CF365.2.296 Tehetsz róla, tehetsz ellene II.

...igen, a kerítés. Amikor már csak a szomszéd kertjében maradt élelem, félelem nélkül átrepült a kerítés másik oldalára, az őrt álló madárijesztő nem kis meglepetésére.

Hozzászólások

Így van Zsolt, amit írsz, nincs ott jelen, csak a fejben motoszkál, na de ezt a szakaszt már lezongorázzuk, föltéve, ha tudunk kotta nélkül is játszani.

Feri, abban van igazság, hogy ez a gondolat most képileg nem jön át, szerencsére még ott arrafelé nincs ilyen GYODA, mint itt. Én se hozom a formám ám mindig, mivel vannak feladatok, amiket a feladójuk nem gondol át eléggé, hogy egyrészt képileg megoldható-e, másrészt ha igen, elég-e rá egy hét, hogy komoly megoldás szülessen. Itt is ez a baj, ez a feladvány nem egy hetes ügy.

Ha ismételten elolvasod Roland, nem kell hozzáfűznöm semmit, csupán egy kis mentegezőtést, hogy sajnos nem mindig tudok teljesíteni, aki hozza a formáját, egyedül Zsolt.
Szóval a Nagy kerítésre a határon, arra gondoltam, s nem félnek se állatok, se emberek, hiába állnak őrt!

Ugyanúgy mint Szilárd esetében, ebben is segítséget kérek. Miről lehet tenni? Mi a társadalmi probléma amire felhívod a figyelmet? Feri, tőled sokkal jobb megoldásokat várnék. Amolyan Feris karikatúrákat. Az első képed indulónak jó volt, de ez nekem sajnos nem jön. Ez ujjgyakorlat.
Az én hibám is, hogy későn véleményezek, így már nem kérhetek másik megoldást. De ha egyszer kiadja az időd, remélem, még meglepsz egy olyan képpel, amilyet igazán tudsz. :)

Új hozzászólás