Hozzászólások

Nekem a 2 ellentétesen mozgó és az ülő hölgy 3szög alakú kompója tetszik, kellet a belépő nő! A címet és sem raktam össze a képpel, de annyi előnye volt, hogy végigolvastam a kommenteket.

Hát míg el nem olvastam én sem értettem, csak valami ritmust éreztem. De most már oké. Látom. Értem.

Szerintem se igazán jött ez össze, de ha esetleg a fénysugarakra ráerősítettél volna, ott kicsit megsoppolni, akkor jobban feltűnne.
Én is sokat néztem, hogy mit csinálhat a nő. Először azt hittem virágot árul, aztán láttam, hogy valami könyvek is mintha vannak a kocsijában, hogy könyveket árul. Aztán gondoltam, csak simán várakozik, merthogy telefon meg fülese is van. Szóval nagyon bonyolult, meg még a cím se nagyon segít, sőt.
Amúgy meg tetszetős lenne, és értem, hogy miért fotóztad le.

A cím szerintem egyszerű, ez Zsoltról szól, ő az áldott :) mert jó... bár a baloldali besétáló nő nekem nem kellene, de olvastam, értem :)

Jó, Demeter lebaszott, hogy közelebb kellett volna menni, és akkor ez a nő lenne a főszereplő, de annyira ment a busz már, és annyira futottam, hogy elérjem, és annyira azt gondoltam, hogy ha tojok a buszra és leszállok, ez az egész elillan a fenébe... na, ez van.

En is sikertelenul kerestem az osszefuggest a cim, a kep es a leirat kozott. Pedig meg neztem is, hogy miert sokkal vilagosabb az ulo alak arnyeka a jaroenal es az oszlopokenal. De a fenypaszmat csak Zsolt kommentje utan vettem eszre.
Ez nem az elso alkalom. Talan ez az ev abban is segit majd, hogy figyelmesebben nezzek kepeket.

Bandi, a dolog annyi volt, hogy a nő ott ült, utazó, bőröndökkel a fején a bazi fejhallgatóval, a színes lufijaival, a még színesebb műanyag rózsáival, és a fény meg, mint egy jelenésre, úgy vetült fentről valahonnan a semmiből rá, én meg álltam a buszon, egyet tudtam kattintani, mert az ajtók záródnak...

NyöZö, még nem tudom, egyikhez se ragaszkodom körömszakadtáig, ha adja magát, akkor a fekete lenne fontos most, és a négyzet annyiban, hogy mókás rá komponálni.

Nagyszerű, ahogy összeáll a kép sztorija! Nagyon kellett ez a besétáló lány a bal felére...

(Jól látom, hogy te is FF négyzetben utazol Zsolt?)

Hát az a helyzet, hogy nem értem én ezt a címadást. Vagy valamit nem vettem észre?

Új hozzászólás