Hozzászólások

:D Mosoly? Hol? Tessék gyakorolni!

Riadt? Te Mészi, a mosoly az smafu? Ilyen a szemem, ezzel ebben a fényben nem sokat lehet kezdeni, épp, hogy látok kinn, ezért erővel kell magam rávenni, hogy lásd a szemem. Az épp, hogy megkezdett szem nem jó, de nem érzem lényegesnek, ha vágom, akkor belevágok másba is.

Nekem a képen a jobb félen az egész modell megfontolt, magabiztos, nyugodt, a bal oldalon a félmodell inkább riadt tekintetű és arckifejezésű. És még egy kérdés: az éppen hogy megkezdett szem az jó így?

Azt hiszem, hogy az also nezopont ad ehhez az erzeshez sokat.

Ez annyira érdekes, hogy ezt mondod, mert bennem meg fel se merült, hogy ez vizslatás is lehet, de valóban, ehet az is, sőt. És itt jön az a képbe, amit már sokat mondtam, hogy az, hogy jelen voltam, befolyásolja az érzékelést, és nekem erősebb az az élmény, ami történt, mint ami végeredményben a képen történik, kintről nézve. Tehát én ott maradtam benn.

Ahanyszor latom, mindig gyorsan tovabbgorgetek. Sokadszorra esett le, hogy azert, mert kenyelmetlen erzest kelt bennem a kep. Vizsgalva vagyok, kicsit szamonkerve, kicsit bottal piszkalva.
Emellett es ettol fuggetlenul van valami felemelo az arcok elhelyezeseben, de nem tudom, hogy mi.

Új hozzászólás