Hozzászólások

Oké, értem, amit írsz Zoli, nyilván a nyaralások közepén vagyunk, így is szuper, ahogy működik a dolog, és nyilván, vagy remélem, hogy akik beálltak, azok is elindulnak, ha hazaértek. Oké, köszi. Csaba meg ne lustuljon. :)

Nem, nem rosszak! Sőt, az ember elgondolkozik, hogy ha ilyet lehet, minek is bohóckodik a maga vackaival. :)
Amúgy a kezdeti kommenttömeg mindenhol alábbhagyott nem csak nálad, sokan bele is fáradtak, nincs kép se hosszú ideje. Ez valahol természetes a 365 projektekben, 1-2 hónapnál jön holtpont. Erre bizonyára rájátszik, hogy nyár van, és kwvesebbet vagyunk technika mellett.

Aztán a kommentelő oldaláról is az van, hogy írsz, de sokszor nem jön reakció, azt se tudni olvasta-e a fotós? Olvasta de besértődött? Olvasta de hülyeségnek érzi? Leszarja? Ilyenkor úgy érzed hiába való volt a figyelmed, és ez kedvet szeg.

Aztán az is fura amikor a főlapon már pl. Minden hozzászólás csak az enyém -- olyan mintha betlakodnék és túlfoglalnám a teret és leállok ösztönösen.

Ezen pl zseniális a két kinyúlt fekete állat, ahogy körbefekszik a gazdit! Nagy szerencse ám Neked Demeter, aki nem csak hogy értő, és jó fotóalany, de láthatóan nem is zavarja a kamera....

En azer' nem, mer' lusta vagyok az utobbi hetekben. De teljesen jogos a kerdes, durva jo kepek semmi reakciot nem kapnak.

Nos, gondolkodtam, hogy írjam-e, mert nyilván nem ok nélküli, viszont elgondolkodtat, hogy az utóbbi időben feltöltött képeimhez nem írtok semmit. Érdekelne, hogy azért van ez, mert rosszak a képek, vagy mert nem lehet érteni, vagy mert érdektelen, avagy mert könnyebb a többihez írni, vagy mi a tök.

Új hozzászólás