365/103 - Megújult hely

Igazából akár lehetne a különbségre is megoldás, mert hát a múltkori zavarosságos kupikép, nos, az ennek az előképe, mert akkor már tudtam, hogy lesz üveg, lesz új rend, de nem adom olcsón a megfejtést, mert ez túl primer lenne, és csak a másik képpel együtt érdekes.

Hozzászólások

Meglátom, mit csinál a papír, régen mindenféle izét tett az ember alá, de az idegesítő egy idő után, ez meg tökre megnövelte a teret a fehérsége miatt (ami kékeszöld igazán az üveg okán). A Jüllichben nem te vagy a hibás, ez az ő hülyeségük, igazán nem az zavart, hogy elbaszták, bár 80 centin 10-et tévedni az elég vicces, hanem hogy a nő még meg is volt sértve.

:D/röhej/
Egyrészt sajnálom a vesszőfutásod, és hogy őket ajánlottam. Nekem nem nehézfejűsködtek ennyit, de az ídők változnak. Mindenesetre jó, hogy írod nekem is tanulság! Alap, hogy ha szlogáltatóként dolgozol a vevőnek mindig igaza van. Ha nem, akkor is! A másik, hogy a tények makacs dolgok, ugye. Tök igazad van, ha valaki hibázik az nem baj, csak az a nem mindegy, hogy hogyan kezeli.
Ja a papír az szép lehet, főleg a fotó. Szebb is a felülete mint a fóliának. Ha mégis hullámosodna a levegő páratartalom változása miatt, vagy ilyesmi, én még az üveg alsó felületének fóliázásával, vagy festésével mennék tovább. Csak most jutott eszembe, hogy beszélünk róla újra, pedig kézenfekvő. Konyhabútorok frontja is tud ilyen lenni...

Na, és hallod, a Jüllich üvegesektől rendeltem elsőre, egy hét, oké, majd a pesti lerakatba szállítás napján én hívom őket, nem ők, hát és még jó, hogy beszélünk, mert kiderült, hogy igen, megvan az üveg, 150x90-es. Mondom 80. Nem, 90. 80. Nem. MOndom de tessék már megnézni az emailt. Hát de jó az a 90- is, nem sokkal nagyobb, mint a 80, mondja a nő. És hogy ő most mit csináljon, ez már kész. És még ő sértődött. De hát akkor újra legyártják, még egy hét. Mondtam, kösz, de kösz nem. Úgyhogy egy meztéllábas üveges gyártotta (tatta) le, harmadával olcsóbban, ki is hozta ide, igaz, ő is késett másfél napot....

És a zsenialitásom: fehér üveget nem akartam eleve, az asztalt se festettem le, hanem aláraktam egy tekercs fotónyomtatópapírt. :) Is viola!

Na, jó lett! Örülök neki Zsolt. Gondoltam írok, hogy a pormentes csiszolásban ha van egy kis türelmed segítek szivesen egy elszívós csiszológéppel, de látom gyorsabb reagálású hadtest vagy :) Mire én kitalálom te megcsinálod...
Érződik a képen az egészséges büszkeség is ezzel a szokatlan renddel.

Nézd, nem tudom, a felület maga, hogy a fa asztalra került ez az üveg, ez sok mindent meghatároz, hogy mit pakolsz rá és mit nem. Kiderül. :)

Mielőtt olvastam épp akartam kérdezni, hogy meddig lesz ez a rend?

Új hozzászólás