Hozzászólások

Nem hiába pedellus a pedellus. Hosszú percekre el lehet veszni a képen a sok sok részlet miatt, egyben betekintés a privát szférádba. Köszönöm! :)

Zárójelben: Zsolt, István, én egyszerűen imádom az elemzéseitek, vitáitok, polemizálásaitok. Sokat lehet belőle tanulni!

Hehe, de rafinált vagy. De én nem akarom megúszni, csak szerintem az is hozza. De oké, csinálok egy másik netfüggős fotót is, egészen más koncepcióra. :)

Azt majd elemzem idővel. Ha nagyon ellenkezel persze a feladat okán, nem muszáj megcsinálni, de érdekelt volna, mit hogy fogsz meg.

Hát pedig de! :)) Teljesen be van hálózva! Az a net, innen kapta a nevét is az angol kifejezés, meg ehhez hasonlatosan is ábrázolják :) Aztán pont azt csinálja, ül egy mütyür előtt, egyedül, nyomkodja, mifelénk ezt már mindenki tudja mit jelent, de hogy még egyértelműbb legyen, kékre is válthatnánk a lézer fényét, ha az segít. Persze ér azt is megkritizálni, és elutasítani, hogy semmi nem jön át belőle! Mert azután majd legalább gondolkodom rajta, hogy mégis, hogy nem lehet látni azonnal... Ilyen van, tudom.

Mert semmi nem jön le belőle, hogy köze lenne a nethez. Ne akard megúszni. :)

Az Okosgenerációs fotóm miért nem ér?

Hát, meglehet. Én most dobom a labdát neked, mert kíváncsivá tettél, hogy csinálnád te meg a netfüggőség képét.

Megérthető, de szóbeli magyarázat nélkül ez egy (mondjuk) hírszerkesztő vagy blogger munkahelye :)

Új hozzászólás