365/241 - Nem segít

Akkor most hol van, akit várok?
Volt, vagy majd eljön vagy az sincsen?
Volt, vagy majd eljön, de én itt vagyok és
Senki sincs, aki segítsen.

(Trabant: Nem segít)

Hozzászólások

Lehet piéta is, de igazából nem volt cél. Elfogadom ettől még persze, de igyekeztem profán maradni.

Görög mitológikus hangulata van... Olyan Kronosz magányossága.

Kell találjak modellt, akivel dolgozhatok. A feladat hozta ezt, szóval én köszönöm.

Köszönöm, mindenképp klassz, hogy ennyit foglalkoztál a feladatommal. Nagyon tetszik az értelmezési vonal, még ha meglehetősen komor is.
Várom majd a továbbgondolást is.

Nos, a heti feladatot én képtelen voltam úgy értelmezni, hogy valaminek megnézem mi van a hátulján, és csókolom, nekem ez mindenképpen egy belső dolog, egy utazás vagy egy álom, vagy a képzelet világa, ez az általános része tehát, miért erre mentem, nem valami realista dolog felé.

A másik kérdés, hogy ha ez egyértelmű már, akkor mindez hogyan jelenik meg. Ez egy kísérlet, minimális világítással, roncsolódással a fények tekintetében, valamint a dupla, olykor tripla expozícióval, párhuzamok és ellentétek keresése, álom és valóság, reflexió, és emiatt ebben a sorozatban a zenék, szövegek, mint valami mozaikos dallamtapadásos visszhang szerepelnek.

Abban nem vagyok biztos, hogy ez a zene dolog szükségszerű, valószínű nem, de ez akkor derülhet ki, ha találok megfelelő modellt folytatni ezt a dolgot majd rendes géppel és nem mobillal, nem magam használni jobb híján modellnek, tehát mondom, ez egy töredezett jegyzet ebben a formájában, kihozva a tőlem telhető maximumot a lehetőségből. Ha találok modellt, akkor újrafogalmazom majd.

A túlexponáltáson most jól vagy jobban látható, hogy tudatos eszköz. Azt hiszem, hogy eddig ez lett a legkiforrottabb képileg ebből a sorozatból. A középső alsó rész kicsit zavaró még számomra, elég kuszának hat, gondolom, a technika hozta így.
A fotó és a szöveg is elég depresszív, és ezen érzeten keresztül fejti ki legjobban a hatását, gondolom, nem véletlen.

Új hozzászólás