Hozzászólások

Köszönöm, ez a hármasoltár jelleg volt a fő indokom. :)

Zsolt ne fűrészeljük a szőrszálakat. Megadtam a 10 pontot! Naggyon jó a kép, még a kétoldalt heterogén élettel is. Én erre a képre úgy tekintek mint egy triptichonra Hegyi Zsolt életéből. Sok minden benne van ebben a képben, de ami a legfontosabb, az élet. Őszinte, banális, játékos és szertehető valóságában.

Az ötlet villámszerűen jött, a kivitelezés jócskán meghaladni látszott a lehetőségeim, álmomban a szekrény nagyobb, szóval nem volt evidens oda bemásznom, mert nem csak a fej nagy. A cica nézett, de nem akart odajönni, próbáltam kajával, erre szó szerint a sípcsontomba akasztotta a körmét. Viszont lett két alap hiba is, karóra fennmaradt, valamint az eredeti elképzelés szerinti képen kilógott a kezem is a képhatárból, úgyhogy ez a kép egy olyan verzió, ami nem teljesen azt fedi, amit akartam, de belenyugodtam.

Hu ez jo a varatlanul nagy fejjel (a kornyezethez kepest, ertsd jol) es ezzel a terdelessel. Meg hogy a macska latszik foszereplonek, kozben meg "csak" osztja kicsit a figyelmet.

Új hozzászólás