Hozzászólások

Hjaj Feri, nem is vettem bántásnak! :) Én vsz. soha nem leszek olyan, mint a képen a nő, még nem döntöttem el, hogy sajnos vagy nem sajnos. :D
Zsolt jól látja, van benne kis számonkérés, "Na bökd már ki, figyelek!". Feri kibökte! :D

Gondoltam, hogy nem lesz pozitív a fogadtatása, mégis le mertem írni, csak azért, mert előtte ilyen képeket https://static1.squarespace.com/static/5... nézegettem, s eszem ágában se volt bántani, szóval megegyeztünk, egy lazán csukott szájban, ahogy azt írod. Mi a nagy mosoly szmájli jele, na olyanban.

Andi, van ebben egy ilyen "megcsináltad a házidat, büdös gyerek, mert ha még mindig nem, borzalmas jövő elé nézel" nézés. :)

Kikérem magamnak a szelfipozós akármit, a szám siman csukva volt, csak ki volt színezve. Sőt, még a szemöldökömet sem húztam fel. Igazából csak kinyitottam nagyra a szememet és a kamerába néztem. :)

A héten már másodszor használom ezt - foglalkozásbeli ártalom nyomait vélem felfedezni - ami nem baj, kicsit a tekintetet kellene jobban megértenem, valahol félúton maradtam a meglepődés és a száj enyhe, szelfipózos zárásának keresésében. Na több marhaságot nem írok, mert az összhatás viszont sikerült, nem is tudom miért kötekedem.

Új hozzászólás