Hozzászólások

Vicces, de anyukámat szoktam ijesztegetni hajmosás/száradás után, amikor teljesen hullámos, szerteágazóak a tincseim, sőt még a falamon is van Medusás kép (persze befejezve).

Azt mondod, ha levennéd azt a szemvédőt, mindahányan kövé dermednénk? Vagy Te tartasz a tükörtől és önnön kővédermedésedtől? Azért ezek már nem kicsit mitológiába vesző kérdések Andrea! 

Köszik! Medúza, polip, víz, lebegés, néha egy befogott száj. :)

Ahha, szóval a sárga tengeralattjáró, ez sok mindent megmagyaráz... :) aluszik a meduza és a kispolip a zátonyon, tetszik ez a hajas dolog ^_^ 

Mindegyikunk egy akvariumban lebego sarga tengeralattjaroban van.

Lehet, hogy ennek a számítógépnek jobb a látása, mint nekem és az ő döntése jobb volt, de én így terveztem :)) Tetszett a kulcslyukos fotód, jó kis kezdés volt. :)

Azt veszem észre Andrea, hirtelen megfordult a képed is! :D Akartam az előbb is mondani, hogy az a kulcslyuk-szem grafika nagyon jó a maszkon. Igaz így fejjel lefelé már nem olyan egyértelmű, de nagyszerű utalás.

(Régen itt mindenkinek volt "ovis jele", éppen én voltam a kulcslyuk)

Igen, valamiért fordítva külde el a rendszerem 2x is, de Zsolt megoldotta. :)

Mindegyikünk egy akváriumban van... :-| 

Mint egy búvárszemüveg, olyan ez a maszk! A hajad is lebegős mint Csaba aranyhala -- nem egy akváriumban vagytok véletlenül?

Új hozzászólás