Hozzászólások

Köszi, Au! :)
http://latszoter.hu/szakkor/en-csak-amol... Ezt töltöttem fel ide, de van több verzió is, van üvegpoharas is, amiben tej van. :)

Ez is tetszik. Eszembe juttatja, hogy én is voltam Charlie kb. ötödikes koromban. Még talán fénykép is van róla valahol. A Mechanikus Narancsos képed meg rémlik is, meg nem is, most nem találtam. Egy időben, fiatalkoromban nagy kedvencem volt, haverommal mikor berúgtunk, jártunk az utcán, énekeltük a Singing in the rain-t, versszakok végén rugdosva valamit.

Köszönöm szépen a hozzászólásokat!
István, nem egyértelműsítés volt először a cél, eredetileg szemem sarkából akartam nézni a tv-t félig meglepődve-félig értetlenkedve, készült olyan kép is, de végül ezt töltöttem fel. :)
Chaplin is hasonló a Mina Lisához, nagyon klasszikussá vált, de a kalap ott volt előttem, nem hagyhattam ki. Mechanikus narancsos képem meg már van.

...Zoé megjegyzéséhez, röviden: Mert Charlie egy angyal!

Annyira nem lehet komolyan venni az arcodat és vigyorgás nélkül se lehet 3 mp-nél tovább nézni. Terápiás célra naponta 3x megtekintést ajánlok :D

Szerintem ez nagyon jó fotó, a megtámogatás nélkül is megvan, anélkül is beugrik, maga film is, a komédia is, a tekintet mélye pedig rá is karcol valamit.. Viszont a képileg erős csíkos póló miatt megidéz másokat is nekem, pl Országúton jött elő talán, de persze a bajuszka mindent egyértelműsít. Tetszik.

Új hozzászólás