Hozzászólások

46
Értékelem!

Én pedig azt mondom, jó ez így:  vágás alul, vágás felül, engem ez most nem zavar. A kontyot majd egészben legközelebb, amikor a kontyosabb kedved lesz.

48
Értékelem!

Tényleg csak a konty hiányzik, de amúgy szuper kép lett, mert minden tükröz mindent! És jobbulást!!!! :)

54
Értékelem!

Persze, a tekintet mindig lényeges, viszont ennél a képnél szerintem összességében az a lényeg, hogy úgy nézek ki, ahogy érzem magam: szarul. A háttér szép világos, kupi ellenére letisztult, de én szürke, karikás szemű, nem mosolygós, ráncos homlokú vagyok.

39
Értékelem!

Deríteni kellett volna valamivel. Nem a szürkeség, hanem a tekinteted az érdekes, de az most a háttér fényereje miatt jelentősen gyengül.

45
Értékelem!

Köszönöm! 

Egy hete vagyok szabadságon, de a kezemet sikerült túlterhelnem (a singcsont gyárilag 1 cm-rel rövidebb, mint kellene, nincs az ízületben, ezért eléggé instabil a csuklóm oldalirányba, ha sokat dolgozom vele folyadék szaporodik fel az ínhüvelyben - évente 1-2x) az allergiám kijött és hólyagosra égett mindkét vállam (úgy, hogy alig érte a nap 1-2 órácskát, szinte végig árnyékban voltam). Ma főzésen kívül szinte egész nap ágyban voltam. A konty lemaradása engem is zavar kicsit, de már nem bírtam foglalkozni vele. :)

49
Értékelem!

Én is remélem, hogy nincs a kezeddel baj, és jó kép, még a kontyod tetejét elviselném.

61
Értékelem!

Igen érdekes, átható tekintet kedves Andrea!  Remélem a kezeddel nincs komolyabb baj. :)

36
Értékelem!

A tonusok atvettek a hangulatot, es most atadjak a nezonek. Jol mukodik.

Új hozzászólás