Hozzászólások

Iszom az informaciokat. Nem csak itt, ennel a kepnel. Koszi.

Ágnes, egészen eddig én sem, pedig állítólag ez már hagyomány a Füvészkertben. A levelek most is megnézhetőek. A fotózáshoz talán jobb is a nappali fény mint az esti nátriumlámpás. A Füvészkert amúgy is gyönyörű hely. A virág meg szép volt, de azért az annyira nem extra. Persze lehet csak a 40 foknál is több meg a 100% páratartam mellett nem tűnt fel annyira. :)))

Erről sem hallottam még. Durva-nagy lehet.

A szűkebb nagyon elment volna absztraktba. Nekem is a tükörkép tetszett meg, az valóban úgy érvényesült volna.

Zsolt, igen ez megint olyan középutas vágás. Van kicsit tágabb, de ott elkezdenek bejönni más növények dzsungelként, és szétesik szerintem. A tónusban igazad van, sajnos esti, valami hülye sárga nátriumreflektor volt felette, persze még mehetett volna kontraszt -- esetleg csak a nagy levélre, mert ha kifehéredik az előtér az se teljesen ok.

Nekem az értelmezéshez így is túl szűk, a tónusai meg inkább valami holdbéli táj, nagyon szürke, valahogy hiányzik belőle nekem a dinamikai játék, ettől szomorú hatása lesz.

Érdekes részlet, nagyon jó, de még izgalmasabb lenne egy szűkebb vágással.

Hűha, nagyon érdekes! Tökéletes jószág. Örülök, hogy "idehoztad".:)

Gabri, egy Viktória tavirózsa levele. Kb. 2m átmérőjű. 2 napig virágzik évente, akkor hosszú, éjszakai nyitvatartás van a Füvészkertben, és a gyerekek ráülhetnek a levelére. Állítólag a rekord teherbírása 57kg volt.

Aztadejó! Mi ez? Ne mondd, hogy tényleg levélszörny:)

Új hozzászólás