Hozzászólások

Na de Uraim, hol van az leírva, hogy a reggel csak napfelkeltés, ásítozós, kedvetlen vagy éppen verőfényes lehet? És aki éjjeles műszakból ébred, annak? Aztán ennél a feladatnál nem volt cél, hogy csak dokumentáló lehet, természetesen érthető, hogy egyik-másik kép nem váltja ki a ki-ki, saját magának meghatározott REGGEL témáját teljes egészében és ez szerintem csak akkor számonkérhető, ha az ÉN Reggelemről kelljen, hogy szóljon a kép, mert még Zsolt reggeli macskaportréja is megfelel,ha lesz ilyen pl.,mert mondjuk reggel ő eteti őket, vagy egyéb indokkal. Vagy mégsem?

O nekem semmi gondom a tonusaival es a minosegevel.

De Csaba igazad van: a címe nélkül nem lenne reggel, csak egy tónusszegény, rossz minőségű esős hangulatkép.

Eh, jo, igazad van, ha neked reggel, akkor eleg reggel a temahoz. Elnezest. No meg nem akarom meg tizenakarhany kephez leirni ugyanezt. :)

Csaba, lehetséges -- de ez volt az első érdemi pillanata a napnak, hogy kilestem az ablakon az egész éjszakás égzengés után. Szóval itt valóban csak a cím indít el a reggel felé, de ezzel talán magyarázza kicsit a tompa tónusokat.

Ize, NyoZo, ha nem irod fole-ala, akkor nem az az elso gondolatom, hogy reggel. ;) Az eso az stimmel, kelloen nyomott a hangulata.

Új hozzászólás