Hozzászólások

Csaba, Roland köszönöm a figyelmeteket! Az a helyzet, hogy beküldés előtt elgondolkoztam én is ezen. Ha csak úgy (ön)portréként nézem jobban tetszett az FF. A reggel témához viszont valóban sok a kontraszt (de a szürke se húsa, se veleje FFképek nem jönnek be annyira nekem), így én is a színesre szavaztam, mert valahogy érdekes módon ez a tompább, reggelesebb.

A fekete-feher nekem kicsit tul kemeny, a szines remek.

A színes nekem olyan, mintha egy képkocka lenne valamenyik régebbi német sorozatból. Jó lett! :)

Nekem a színes többet mond most a reggelből.

Igen, így kevésbé ugrasztanak ki a színek. Gondoilkoztam, hogy tegyem-e át FF-be, de most valamiért a színes tetszett elsőre. Most hogy így mondod, lehet tényleg jobb lett volna a FF verzió.
​Annó az első végigvitt 365 projektem csak FF képekből állt, de néha olyan témát találtam ami nagy megalkuvással járt színek hiányában. Így most ezt nem kötöttem meg ebben a szériában. :)

Igen, sokféle lehet valóban, az én képeimen általában van + "filmszerű" szűrő. Eddig is tetszett a képed, de FF-ben nekem sokkal jobban. Az arcokkal az a baj, hogy nekem eleg sokszor csak ennyi változás és már nem ismerem meg az illetőt. :) 

:) szerintem mindenkinek sok arca van. Plussz ugye nem mindegy hogy van szakáll, nincs szakáll, borosta van vagy nincs stb. Ilyen értelemben egy férfiarc sokkal változatosabb tud lenni. Megcsináltam FF-ben is, valami ilyesmi lenne az én olvasatomban (bár ugye FF sokféle lehet, a Te FF képeiden pl. mindegyiken érzek még valami maradék kékes fátylat, nem tudom szándékosan-e):

Jó, nekem nagyon, de nagyon rossz az arcmemóriám, naponta nézlek meg titeket, hogy tudjam ki-kicsoda (hogy a névhez tudjak arcot társítani), de így nehéz lesz, több arcod van neked is, nem ismertelek meg! Egyébként jó kép, megnézném FF-ben is.

Új hozzászólás